Těstoviny zase jinak
Ingredience
400 g větších těstovin
500 g vepřového masa (plecko, kýta)
1 plechovka rajčatového protlaku (100 g)
2 cibule
5 stroužků česneku
sůl
mletý pepř
1 velká sterilovaná okurka nebo dvě menší
olej
Postup
Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno. Na troše oleje necháme cibuli zesklovatět, přidáme maso a za stálého míchání opékáme. Až je maso opečené, opepříme a osolíme ho, trochu podlijeme vývarem nebo vodou a pod pokličkou dusíme doměkka. K měkkému masu přidáme protlak, rozmačkaný česnek, nadrobno pokrájenou okurku, promícháme a necháme prohřát, dále nevaříme. Smícháme s uvařenými scezeným těstovinami a na talíři posypeme strouhaným sýrem.
Podobné recepty:
Bábovka - tlačenka,
Vepřová roláda,
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou,
Andulčino maso na zelenině,
Zázvorová vepřová pečeně,
Smažené špízy,
Vepřová kýta s citronovo-olivovou náplní ,
Malá domácí tlačenka,
Vietnamská pánev,
Čertův měšec,
Buřtsalát,
Žraločí ploutve,
Krabí závitky,
Pečeně se švestkami,
Vepřové kotlety v majonéze,
Vepřové karé s jablky,
Vietnamská pánev,
Pajšl,
Pikant-kotlety v alobalu,
Ďábelské kotlety,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.