Kavkazská játra
Ingredience
500 g vepřových jater
1 cibule
1 vejce
250 ml smetany
sůl
mletý pepř
pažitka
olej
Postup
Ve smetaně vidličkou rozšleháme celé vejce, osolíme a vmícháme pokrájenou pažitku. Játra pokrájíme na kousky a ze všech stran prudce opečeme na oleji. Opepříme, přidáme pokrájenou cibuli, promícháme a přesypeme do olejem vytřené zapékací misky nebo pekáčku. Zalijeme smetanou a na 15 minut vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Podáváme s bramborami nebo s chlebem.
Podobné recepty:
Obrácené vepřové řízky ,
Vepřová kýta v rychlém lístkovém těstě ,
Kotlety v marinádě,
Vepřové kung-pao,
Azu,
Smažené špízy,
Prokládaná kotleta,
Vepřová pečeně na rozmarýnu,
Masovo-zeleninovo-těstovinový mišmaš,
Vepřová kýta s citronovo-olivovou náplní ,
Steaky s rajčaty a bazalkou,
Kotlety v zelenině,
Roláda z bůčku,
Schovančiny plátky,
Kotlety na paprice,
Kotlety po židovsku,
Kari špagety,
Vepřové s houbami a rozmarýnem,
Pečeně se švestkami,
Bigos,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.