Kavkazská játra
Ingredience
500 g vepřových jater
1 cibule
1 vejce
250 ml smetany
sůl
mletý pepř
pažitka
olej
Postup
Ve smetaně vidličkou rozšleháme celé vejce, osolíme a vmícháme pokrájenou pažitku. Játra pokrájíme na kousky a ze všech stran prudce opečeme na oleji. Opepříme, přidáme pokrájenou cibuli, promícháme a přesypeme do olejem vytřené zapékací misky nebo pekáčku. Zalijeme smetanou a na 15 minut vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Podáváme s bramborami nebo s chlebem.
Podobné recepty:
Prezidentské maso,
Kotlety na houbách,
Domácí šunka,
Ďábelské kotlety,
Pečená krkovička,
Vepřové závitky v alobalu ,
Kotlety v leču,
Bůček na bramborách,
Bleskové špagety s vepřovým masem,
Atlantik,
Řízky s moravankou,
Košovská specialita,
Vepřové kotletky na jablkách ,
Doutníky,
Kotlety po maďarsku,
Medvědí tlapy,
Řízky herkules,
Vepřové kousky v těstíčku,
Masíčko se zeleninkou,
Vepřové kung-pao,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.