Kavkazská játra
Ingredience
500 g vepřových jater
1 cibule
1 vejce
250 ml smetany
sůl
mletý pepř
pažitka
olej
Postup
Ve smetaně vidličkou rozšleháme celé vejce, osolíme a vmícháme pokrájenou pažitku. Játra pokrájíme na kousky a ze všech stran prudce opečeme na oleji. Opepříme, přidáme pokrájenou cibuli, promícháme a přesypeme do olejem vytřené zapékací misky nebo pekáčku. Zalijeme smetanou a na 15 minut vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Podáváme s bramborami nebo s chlebem.
Podobné recepty:
Medvědí tlapy,
Obrácené vepřové řízky ,
Klobásové knedlíky,
Kotlety Tokio,
Řízky s moravankou,
Francouzské brambory,
Znojemské plátky,
Zapékané kotlety se sýrem,
Jižanské kotlety,
Maso se zeleninou,
Vepřové plátky ve znojemské omáčce,
Kotlety v marinádě,
Smažené špízy,
Kotlety v zelenině,
Athénská jehla,
Rošťáci,
Vepřové na smetaně,
Chalupářská bašta,
Maso v mrkvi s hráškem,
Čínské vepřové nudličky,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.