Kavkazská játra
Ingredience
500 g vepřových jater
1 cibule
1 vejce
250 ml smetany
sůl
mletý pepř
pažitka
olej
Postup
Ve smetaně vidličkou rozšleháme celé vejce, osolíme a vmícháme pokrájenou pažitku. Játra pokrájíme na kousky a ze všech stran prudce opečeme na oleji. Opepříme, přidáme pokrájenou cibuli, promícháme a přesypeme do olejem vytřené zapékací misky nebo pekáčku. Zalijeme smetanou a na 15 minut vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Podáváme s bramborami nebo s chlebem.
Podobné recepty:
Ďábelské kotlety,
Plecko v zelenině,
Kotlety v marinádě,
Pečená krkovička,
Vepřové maso na kmíně s pivem ,
Špekáčky v leču se sýrem,
Medvědí tlapy,
Znojemské ragů,
Pařížské řízky,
Vepřová kýta s Mochovankou,
Pradědovo tajemství,
Vepřové plátky po selsku,
Vepřové závitky v alobalu ,
Pikantní pečená žebírka ,
Kotlety po srbsku,
Fazolové chilli plecko,
Párkový koláč,
Pikantní maso,
Pikantní vepřové kotlety ,
Pikantní masové placičky,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.