Vařené vepřové koleno po Bavorsku
Ingredience
2 vepřová kolena
250 g kořenové zeleniny
1 cibule
sůl
5 kuliček nového koření a pepře
1 bobkový list
strouhaný křen
sádlo na omaštěni
Čas přípravy
90 minut
Postup
Kolena vařte v osolené vodě téměř doměkka. Na posledních 20 minut k nim přidejte pokrájenou kořenovou zeleninu a koření. Vše společně dovařte doměkka. Maso oberte z kostí, rozložte na 4 talíře a bohatě posypte křenem.
Podobné recepty:
Klobásy v bramborovém těstě,
Bratislavské plecko,
Nadívaný vepřový bůček ,
Sikulské kotlety,
Lahůdkové balíčky,
Sekané řízky ve vinném těstíčku ,
Andulčino maso na zelenině,
Vepřové kousky v těstíčku,
Zapečené kotlety,
Vepřové kotlety na jablkách ,
Debrecínské plátky,
Znojemské ragů,
Pařížské řízky,
Vepřový perkelt,
Masová směs v bramboráku,
Bleskové špagety s vepřovým masem,
Mumie,
Kotlety na másle s jablky,
Buřtsalát,
Vepřové kostky se zeleninou,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.