Vařené vepřové koleno po Bavorsku
Ingredience
2 vepřová kolena
250 g kořenové zeleniny
1 cibule
sůl
5 kuliček nového koření a pepře
1 bobkový list
strouhaný křen
sádlo na omaštěni
Čas přípravy
90 minut
Postup
Kolena vařte v osolené vodě téměř doměkka. Na posledních 20 minut k nim přidejte pokrájenou kořenovou zeleninu a koření. Vše společně dovařte doměkka. Maso oberte z kostí, rozložte na 4 talíře a bohatě posypte křenem.
Podobné recepty:
Maso na cibuli,
Vepřová panenka na barbecue omáčce ,
Masová směs v bramboráku,
Buřtsalát,
Pikantní pečená žebírka ,
Kotlety v zelenině,
Irský hrnec,
Vepřová pečeně se sýrem,
Kotlety v zelenině,
Párky v županu,
Židovská jehla,
Nikitin pekáček ,
Atlantik,
Utopenci,
Rošťáci,
Pštrosí vejce ,
Jazyk v pikantní omáčce,
Chudákova husa,
Domácí šunka,
Střapaté řízky od Irči,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.