Vařené vepřové koleno po Bavorsku
Ingredience
2 vepřová kolena
250 g kořenové zeleniny
1 cibule
sůl
5 kuliček nového koření a pepře
1 bobkový list
strouhaný křen
sádlo na omaštěni
Čas přípravy
90 minut
Postup
Kolena vařte v osolené vodě téměř doměkka. Na posledních 20 minut k nim přidejte pokrájenou kořenovou zeleninu a koření. Vše společně dovařte doměkka. Maso oberte z kostí, rozložte na 4 talíře a bohatě posypte křenem.
Podobné recepty:
Balkánská vepřová pečínka,
Vařené vepřové koleno po Bavorsku ,
Schovančiny plátky,
Vepřové kotlety na jablkách ,
Maďarské pikantní plátky,
Sekané řízky ve vinném těstíčku ,
Zasýřené kotlety,
Vepřové plátky po selsku,
Vepřové nadivoko,
Vepřové kostky Radegast,
Pepřové vepřové,
Bigos,
Nadívaný vepřový bůček ,
Kotlety v marinádě,
Azu,
Moravští vrabci,
Plovdivské maso,
Klobásové knedlíky,
Kavkazská játra,
Špagetová bábovka se špenátem,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.