Špaldový celozrnný bochník
Ingredience
400 ml vody
1 rozdrcená tableta Celaskonu 200 mg
1 lžička cukru
2 lžičky soli
600 g špaldové celozrnné mouky
20 g čerstvého nebo 1 lžička sušeného droždí
2 lžičky kmínu (dávám 1 lžičku celého a 1 lžičku drceného)
semínka podle chuti(sezam, slunečnice, dýně,...)
Postup
Suroviny vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Celozrnný - velký - kůrka střední. Semínka přidáme až po zvukovém signálu.
Podobné recepty:
Aglio Olio e Peperoncino,
Fazole s těstovinami z Neapole,
Bramborové dukátky,
Sýrové krokety,
Langoše,
Zapečené brambory s ředkvičkami,
Chléb se šalvějí a semínky,
Bramborové placičky zapečené se sýrem,
Slaná ovesná kaše,
Pivní chléb,
Tortellini s rajčaty,
Chalupářská omeleta,
Brambory zapečené se sójovým granulátem,
Lilek se sýrem,
Dušená kapusta s bramborami,
Kari cuketa s tofu,
Kapustový prejt,
Zapékané okurky,
Bramborové placky se sýrem,
Čočka s rýží,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.