Špaldový celozrnný bochník
Ingredience
400 ml vody
1 rozdrcená tableta Celaskonu 200 mg
1 lžička cukru
2 lžičky soli
600 g špaldové celozrnné mouky
20 g čerstvého nebo 1 lžička sušeného droždí
2 lžičky kmínu (dávám 1 lžičku celého a 1 lžičku drceného)
semínka podle chuti(sezam, slunečnice, dýně,...)
Postup
Suroviny vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Celozrnný - velký - kůrka střední. Semínka přidáme až po zvukovém signálu.
Podobné recepty:
Jihočeské zelňáky vegetariánské,
Brambory zapečené se sýrem a petrželkou,
Sýrové totellini,
Špenátové placky,
Jednoduchý hrnkový chléb,
Hrachové placky s brokolicí,
Chlebozávin,
Marinovaný lilek,
Kapustový prejt,
Levné langoše,
Italská pizza,
Pohankové palačinky s bryndzou,
Šťouchané brambory s pažitkou,
Zelňáky,
Otrubové slané pečivo,
Babiččiny houstičky,
Sýrové tyčky,
Bylinkové brambory,
Sýrové krokety,
Jihočeské zelňáky ,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.