Zapékané okurky
Ingredience
2 ks okurek
400 g vařených brambor
150 g hlívy
150 g eidamu
1 cibule
sůl
česnek
200 g zakysané smetany
4 lžíce oleje
drcený pepř
Čas přípravy
60 minut
Postup
Na tuku osmažte plátky cibulky, přisypte kousky hlívy, česneku a vše nasypte do krájených plátků brambor i okurek. Ochuťte solí, pepřem, spojte smetanou a polovinou jemně nastrouhaného sýra. Vsypte do vymazané formy nebo do pekáče a zvolna propékejte asi půl hodiny. Zasypte sýrem a ještě zprudka zapečte. Podávejte nejlépe s mrkvovým salátem.
Podobné recepty:
Grahamky,
Zeleninové rizoto se žampiony,
Tortellini s rajčaty,
Květák na mozeček,
Lúčenecký bílý chléb,
Šnečci se sýrovou náplní,
Bramborový nákyp se šunkou a fetou,
Špaldový podmáslový chléb,
Květákové placičky,
Sýrové špecle,
Jednoduchý hrnkový chléb,
Celozrnný pšeničný bochník,
Voňavé bramboráčky,
Míchaná vajíčka se zeleninou,
Bramborák jako příloha,
Jihočeské zelňáky ,
Květákové kari s hráškem,
Těstoviny s cuketou,
Cuketové lívanečky,
Tofu na rajčatech,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.