Zapékané okurky
Ingredience
2 ks okurek
400 g vařených brambor
150 g hlívy
150 g eidamu
1 cibule
sůl
česnek
200 g zakysané smetany
4 lžíce oleje
drcený pepř
Čas přípravy
60 minut
Postup
Na tuku osmažte plátky cibulky, přisypte kousky hlívy, česneku a vše nasypte do krájených plátků brambor i okurek. Ochuťte solí, pepřem, spojte smetanou a polovinou jemně nastrouhaného sýra. Vsypte do vymazané formy nebo do pekáče a zvolna propékejte asi půl hodiny. Zasypte sýrem a ještě zprudka zapečte. Podávejte nejlépe s mrkvovým salátem.
Podobné recepty:
Italská pizza,
Cuketová čína,
Balkánský pekáč,
Kedlubny dušené na smetaně,
Sójové nudličky se zeleninou,
Pečený sýr,
Míchaná vajíčka se zeleninou,
Rohlíky opečené se sýrem,
Sýrové krokety,
Česnekový chléb,
Otrubové slané pečivo,
Rychlé plněné placky,
Vařené kukuřičné klásky,
Vegetariánské ražniči,
Dýňová kaše,
Sýrové kuličky,
Tofu řízky,
Aglio Olio e Peperoncino,
Zapékané okurky,
Savojský quiche,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.