Savojský quiche
Ingredience
25O g hl. mouky
100 g másla
0,5 dl vody
1/ 2 lžičky soli
150 gnivy
100 g mletých ořechů
50 g hrubě nasekaných ořechů
150 g bílého tučného jogurtu
2 vejce
1 žloutek
1 dl smetany
hrubě mletý pepř
sůl
bylinky podle chuti
Čas přípravy
60 minut
Postup
Vypracujeme tužší těsto, které uložíme na 30 minut do chladničky, pak rozválíme na plát, složíme a znovu rozválíme do velikosti formy. Dáme do vymazané a vysypané formy, propícháme vidličkou, střed pokryjeme pečícím papírem o posypeme luštěninami, pečeme asi 10 minut při 180. Po vychladnutí plníme náplní a upečeme.
S nivou a ořechy
Upečený korpus posypeme mletými ořechy, a rozdrobeným sýrem s modrou plísní. Vejce smícháme se smetanou, žloutkem, bílým jogurtem, osolíme a nalejeme na koláč, Posypeme ořechy, pepřem a bylinkami. Pečeme asi 20 minut při 180.
Podobné recepty:
Cuketa jako lasagne,
Špaldový jogurtový chléb,
Šafránové rizoto,
Zeleninové rizoto,
Špaldový podmáslový chléb,
Bramborový nákyp se šunkou a fetou,
Vegetariánské ražniči,
Cuketová pánev,
Savojské brambory,
Bramborák se zelím,
Levné langoše,
Savojský quiche,
Zeleninová pizza z jogurtového těsta,
Pšenično-žitný celozrnný bochník,
Tofu řízky,
Langoše,
Pohankové palačinky s bryndzou,
Fazole s těstovinami z Neapole,
Těstovinové lečo,
Italská pizza,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.