Aglio Olio e Peperoncino
Ingredience
400 g špaget
sůl
100 ml olivového oleje extra virgin
2 feferonky
16 stroužků česneku
hrst nasekané petrželové natě
Postup
Těstoviny uvaříme v dobře osolené vodě a scedíme, hrnek vody ve které se vařily špagety dáme bokem.
Na studenou pánev nalijeme olej, přihodíme nadrobno nakrájený česnek a nasekanou feferonku. Zahřejeme, promícháme, krátce necháme přejít varem. Přidáme scezené špagety, odloženou vodu, petrželku a na zapnuté plotýnce důkladně promícháme.
Na talíři posypeme petrželkou.
Podobné recepty:
Voňavé bramboráčky,
Rýžové kari s brokolicí,
Jihočeské zelňáky vegetariánské,
Bramboráky,
Těstoviny s rajčaty a bazalkou,
Chlebové bochánky,
Cukeťáci,
Balkánský pekáč,
Brambory se sýrovou omáčkou,
Bramborový dort,
Špaldový podmáslový chléb velký,
Penne arrabbiata (Naštvané penne),
Bramborové pirohy s tvarohem,
Hrachové placky s brokolicí,
Krokodýl,
Domácí langoše,
Halušky s brynzou,
Domácí chleba podle babičky Evy,
Cuketové lívanečky,
Těstoviny s vejci,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.