Aglio Olio e Peperoncino
Ingredience
400 g špaget
sůl
100 ml olivového oleje extra virgin
2 feferonky
16 stroužků česneku
hrst nasekané petrželové natě
Postup
Těstoviny uvaříme v dobře osolené vodě a scedíme, hrnek vody ve které se vařily špagety dáme bokem.
Na studenou pánev nalijeme olej, přihodíme nadrobno nakrájený česnek a nasekanou feferonku. Zahřejeme, promícháme, krátce necháme přejít varem. Přidáme scezené špagety, odloženou vodu, petrželku a na zapnuté plotýnce důkladně promícháme.
Na talíři posypeme petrželkou.
Podobné recepty:
Smažená cuketa,
Pizza chléb,
Opečenky z kolínek,
Zeleninové rizoto,
Chléb s česnekem,
Obyčejný hrnkový chleba,
Tofu na rajčatech,
Květák na mozeček,
Špagety Viva Italia,
Grahamový s rozmarýnem,
Bramborový nákyp se šunkou a fetou,
Tříhrnkový chléb se semínky,
Sýrové kuličky,
Slaná ovesná kaše,
Brambory zapečené se sójovým granulátem,
Cuketa jako lasagne,
Chlebové bochánky,
Bramborové dukátky,
Pikantní smažený sýr,
Balkánský pekáč,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.