Aglio Olio e Peperoncino
Ingredience
400 g špaget
sůl
100 ml olivového oleje extra virgin
2 feferonky
16 stroužků česneku
hrst nasekané petrželové natě
Postup
Těstoviny uvaříme v dobře osolené vodě a scedíme, hrnek vody ve které se vařily špagety dáme bokem.
Na studenou pánev nalijeme olej, přihodíme nadrobno nakrájený česnek a nasekanou feferonku. Zahřejeme, promícháme, krátce necháme přejít varem. Přidáme scezené špagety, odloženou vodu, petrželku a na zapnuté plotýnce důkladně promícháme.
Na talíři posypeme petrželkou.
Podobné recepty:
Smetanovo-sýrové trojúhelníky,
Těstovinové lečo,
Kedlubny dušené na smetaně,
Špaldový podmáslový chléb velký,
Vařené kukuřičné klásky,
Lúčenecký bílý chléb,
Jednoduchý hrnkový chléb,
Zeleninové palačinky,
Míchaná vajíčka se zeleninou,
Italská pizza,
Nivovo-cibulový nářez,
Bramborové tvarožníky,
Bramboráky,
Zeleninové rizoto se žampiony,
Zeleninové rizoto,
Chléb s ovesnými vločkami,
Halušky s brynzou,
Savojské brambory,
Šoulet,
Květák se smetanovou omáčkou,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.