Bramborák se zelím
Ingredience
1 kg syrových oloupaných brambor
250 - 300 g kysaného zelí
3 vejce
3 vrchovaté lžíce hladké mouky
velká hrst ovesných vloček
větší špetka soli
lžička majoránky
5 stroužků česneku
olej nebo sádlo na smažení
Postup
Zelí zcedíme a pokrájíme na drobnější kousky. Brambory nastrouháme najemno. Smícháme je se zelím, celými vejci, moukou a ovesnými vločkami. Osolíme, okořeníme majoránkou a rozmačkaným česnekem. Na rozpáleném oleji smažíme bramboráky z obou stran dozlatova.
Podobné recepty:
Pšenično-žitný celozrnný bochník,
Jemný grahamový chléb,
Lúčenecký bílý chléb,
Kapustový prejt,
Těstoviny se špenátem v sýrové omáčce,
Květákové placičky,
Šumava - chléb,
Grahamový se sojovou moukou,
Italská pizza,
Těstoviny s cuketou,
Ciabatta se ztraceným vejcem,
Vařené kukuřičné klásky,
Salát z kuskusu s fetou a avokádem,
Sýrový nákyp,
Bramborový nákyp se šunkou a fetou,
Těstoviny se zeleninou,
Celozrnný semínkový chlebík,
Květákové placičky,
Květákové kari s hráškem,
Bretaňské fazole,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.