Bramborák se zelím
Ingredience
1 kg syrových oloupaných brambor
250 - 300 g kysaného zelí
3 vejce
3 vrchovaté lžíce hladké mouky
velká hrst ovesných vloček
větší špetka soli
lžička majoránky
5 stroužků česneku
olej nebo sádlo na smažení
Postup
Zelí zcedíme a pokrájíme na drobnější kousky. Brambory nastrouháme najemno. Smícháme je se zelím, celými vejci, moukou a ovesnými vločkami. Osolíme, okořeníme majoránkou a rozmačkaným česnekem. Na rozpáleném oleji smažíme bramboráky z obou stran dozlatova.
Podobné recepty:
Rýžový pudink,
Hermelín,
Rýžové kari s brokolicí,
Zeleninové palačinky,
Kedlubny dušené na smetaně,
Kynuté trojlístky,
Zeleninové rizoto,
Jurův podmáslo-jogurtový chléb,
Sójové nudličky se zeleninou,
Cuketa po řecku,
Vařené kukuřičné klásky,
Sýrové krokety,
Bramborové placičky zapečené se sýrem,
Nivovo-cibulový nářez,
Lilek se sýrem,
Brambory na smetaně,
Těstoviny s cuketou,
Grahamový chléb se semínky,
Slovenské halušky,
Langoše,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.