Krůtí kari medailonky
Ingredience
600 g krůtích prsou
1 malý pórek
2 stroužky česneku
sůl
kari
2 lžíce solamylu
olej
250 ml smetany na vaření
Postup
Maso nakrájíme na malé kousky - medailonky. Lehce naklepeme, osolíme a poprášíme kari. V misce promícháme se solamylem. Na pánvi rozehřejeme olej a medailonky prudce z obou stran opečeme do zatažení. Vyndáme je z pánve a ve výpeku osmažíme nadrobno pokrájený pórek a česnek. Pak vrátíme maso do pánve, trošku podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme do změknutí, asi 15 minut. Měkké maso zalijeme smetanou, promícháme, a necháme 2-3 minuty povařit. Podle chuti dosolíme.
Podáváme s rýží nebo těstovinami.
Podobné recepty:
Krůtí pečeně,
Krůtí v sezamovém těstíčku,
Krůtí závitek se špenátem a šunkou,
Krůtí na divoko,
Krůtí kari medailonky,
Drůbeží šťavnatý řízek,
Drůbeží prsa v kukuřici,
Krůtí kousky v sýrové omáčce,
Flamendr,
Drůbeží plátky v hořčičné omáčce,
Krůtí soté,
Krůtí prsa v těstíčku,
Drůbeží plátky ve smetaně,
Krůtí v mrkvové omáčce,
Krůtí roládky,
Pečená kachna,
Kuličky z krůtího masa,
Krůtí roládky,
Drůbeží játra s jablky na kari,
Játra na cibulce,
další recepty z kategorie Drůbeží maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.