Krůtí pečeně

Hodnocení receptu

Ingredience

krůtí kýta nebo její část
1 velká cibule
sůl
koření na krůtí pečeni (nebo na pečené kuře, případně jiné podobné)
sušená šalvěj
sušený tymián
olej

Postup

Omyté a osušené maso potřeme ze všech stran olejem a osolíme. Posypeme kořením, šalvějí a tymiánem, nakonec cibulí pokrájenou na půlkolečka. Přikryjeme a necháme v chladu odležet několik hodin. Podlijeme vodou a pomalu upečeme doměkka (180°C, doba pečení závisí na velikosti kusu masa, zkoušíme vpíchnutím vidličky). Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem nebo se zelím a bramborovým knedlíkem. Případně studené s chlebem a hořčicí.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-07 17:29:06 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři