Drůbeží játra s jablky na kari

Hodnocení receptu

Ingredience

400g drůbežích jater
1 cibule
2 jablka
1 lžíce másla
1 lžíce kari
2 lžíce bílého vína
sůl
mletý pepř

Postup

Najemno nakrájenou cibuli osmahneme na rozehřátém másle, přidáme překrájená drůbeží játra, zprudka opečeme (asi 2-3 minuty). Játra vyjmeme a na zbylém tuku rozdusíme oloupaná, jádřinců zbavená jablka nakrájená na plátky, do kterých přidáme kari, zastříkneme bílým vínem, dochutíme solí a pepřem. Když jsou jablka rozdušená, na posledních pár minut přidáme játra a prohřejeme, Podáváme s nasucho opečenými toasty.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-08 14:38:17 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři