Krůta s mandlovou nádivkou

Hodnocení receptu

Ingredience

1 krůta
máslo
sůl

Nádivka:
3 žemle
3 vejce
100 g másla
50 g oloupaných mandlí
šálek mléka
špetka soli
špetka muškátového květu
špetka cukru
citrónová kůra
sníh ze 2 bílků

Čas přípravy

120 minut

Postup

Žemle nakrájíme na kostičky, zalijeme mlékem a necháme nasáknout. Mezitím utřeme máslo se žloutky, solí, květem, cukrem a citrónovou kůrou. Přidáme žemle, tuhý sníh z bílků a ustrouhané mandle. Očištěnou a vykuchanou krůtu touto nádivkou naplníme a pečeme dozlatova.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-05 14:08:16 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři