Svíčkové steaky na gorgonzole
Ingredience
4 steaky ze svíčkové
sůl
pepř
olivový olej
110 g gorgonzoly
Čas přípravy
45 minut
Postup
Na teflonové pánvi rozehřejeme olivový olej, steaky osolíme a opepříme podle chuti a zprudka je asi 5 minut pečeme po obou stranách. Potom je vložíme do pekáče, přidáme polovinu rozdrobeného sýra a zapékáme v předem vyhřáté troubě, až se sýr rozpeče. Zapečené steaky přeložíme na talíře, posypeme zbytkem gorgonzoly a podáváme s vařeným bramborem.
Podobné recepty:
Hovězí tatarský kebab,
Namáčené maso,
Maďarský tokáň,
Tagliata na salátu s rukolou a žampiony ,
Telecí guláš dle klokočenských vinařů,
Hovězí plátky na víně,
Svíčkové steaky na gorgonzole ,
Hovězí v jemné křenové omáčce,
Kořeněná hovězí pečeně ze šálu ,
Iblizova pochoutka,
Maďarský guláš,
Hovězí na rozmarýnu,
Bylinkové hamburgery,
Belzebubova dobrota pro silné nátury,
Promoční telecí řízek ,
Hovězí na zelenině,
Hovězí vařené maso s pažitkovou omáčkou ,
Obrácené řízky ,
Mexický hovězí krk,
Hovězí na smetaně,
další recepty z kategorie Hovězí maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.