Tagliata na salátu s rukolou a žampiony
Ingredience
150 g rukoly
200 g čerstvých žampionů
2 menší rajčata
kůra z citronu
2 a 1/2 lžíce balsamikového octa
čerstvě mletý pepř
špetku medu
6 lžic olivového oleje
8 tenkých plátků hovězí svíčkové
sůl
Čas přípravy
20 minut
Postup
Houby a rajčata nakrájejte na tenké plátky. Přidejte natrhanou rukolu. Citronovou kůru najemno nasekejte a smíchejte s octem, solí, pepřem a medem. Vešlehejte 4 lžíce oleje, až vznikne krémová omáčka. Lehce vmíchejte k zelenině. Plátky masa opatrně naklepejte a na zbývajícím oleji opečte po obou stranách asi minutu. Osolte, opepřete a servírujte po obou plátcích na salátu.
Podobné recepty:
Bigos,
Hovězí plátky na víně,
Svíčkové steaky na gorgonzole ,
Maďarský tokáň,
Maďarský guláš,
Kořeněná hovězí pečeně ze šálu ,
Hovězí na zelenině,
Iblizova pochoutka,
Mexický hovězí krk,
Tagliata na salátu s rukolou a žampiony ,
Hovězí na zelenině ,
Hovězí v jemné křenové omáčce,
Hovězí vařené maso s pažitkovou omáčkou ,
Promoční telecí řízek ,
Dušené hovězí po florentinsku,
Belzebubova dobrota pro silné nátury,
Bylinkové hamburgery,
Telecí guláš dle klokočenských vinařů,
Hovězí na rozmarýnu,
Hovězí tatarský kebab,
další recepty z kategorie Hovězí maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.