Tagliata na salátu s rukolou a žampiony

Online vaření - Domácí recepty - Domácí kuchař » Recepty hovězí maso » Tagliata na salátu s rukolou a žampiony

Hodnocení receptu

Ingredience

150 g rukoly
200 g čerstvých žampionů
2 menší rajčata
kůra z citronu
2 a 1/2 lžíce balsamikového octa
čerstvě mletý pepř
špetku medu
6 lžic olivového oleje
8 tenkých plátků hovězí svíčkové
sůl

Čas přípravy

20 minut

Postup

Houby a rajčata nakrájejte na tenké plátky. Přidejte natrhanou rukolu. Citronovou kůru najemno nasekejte a smíchejte s octem, solí, pepřem a medem. Vešlehejte 4 lžíce oleje, až vznikne krémová omáčka. Lehce vmíchejte k zelenině. Plátky masa opatrně naklepejte a na zbývajícím oleji opečte po obou stranách asi minutu. Osolte, opepřete a servírujte po obou plátcích na salátu.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-05 14:08:16 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři