Bylinkové hamburgery
Ingredience
1/2 kg mletého hovězího masa
1 vejce
velká cibule
lžíce sójové omáčky
2 lžíce másla
2 lžičky nasekaných bylinek (bazalka,majoránka,tymián,libeček)
lžíce nasekané petrželky
sůl
pepř
strouhanka dle potřeby
Čas přípravy
60 minut
Postup
Smícháme maso, našlehané vejce, nasekané bylinky a sójovou omáčku, osolíme, opepříme. Cibuli nasekáme nadrobno a opečeme ji na másle dozlatova. Přidáme k masu. Doplníme strouhankou tak, aby se ze směsi daly tvarovat placičky. Ty pak opékáme z každé strany asi 5 minut na grilu nebo na rožni. Podáváme v hamburgerové housce (přidáme list salátu, rajče a trochu majonézy) nebo s bramborovou kaší a čerstvým zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Obrácené řízky ,
Mexický hovězí krk,
Hovězí v jemné křenové omáčce,
Bylinkové hamburgery,
Bigos,
Hovězí tatarský kebab,
Hovězí na zelenině,
Svíčkové steaky na gorgonzole ,
Iblizova pochoutka,
Namáčené maso,
Kořeněná hovězí pečeně ze šálu ,
Hovězí na rozmarýnu,
Hovězí na zelenině ,
Telecí guláš dle klokočenských vinařů,
Maďarský tokáň,
Promoční telecí řízek ,
Maďarský guláš,
Hovězí vařené maso s pažitkovou omáčkou ,
Belzebubova dobrota pro silné nátury,
Dušené hovězí po florentinsku,
další recepty z kategorie Hovězí maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.