Kuřecí maso s játry
Ingredience
400 g kuřecího vykostěného masa
250 g kuřecích jater
1 cibule
2 zelené papriky
sojová a worcestrová omáčka
sůl
mletý pepř
grilovací koření
olej
Postup
Omyté a osušené maso pokrájíme na kousky, promícháme se 2 lžícemi oleje, lžící grilovacího koření a necháme několik hodin uležet.
Maso orestujeme na rozpáleném oleji, pak přidáme cibuli a papriku pokrájené na proužky a mícháme ještě 5 minut.
Omytá a osušená játra nakrájíme na kousky a přidáme k masu. Společně dusíme, dokud se nevypaří všechna voda a maso pěkně nezhnědne.
Malinko podlijeme horkou vodou, ochutíme sojovou a worcestrovou omáčkou, osolíme a opepříme podle chuti a necháme přejít varem.
Podáváme s bramborovými hranolky nebo pečivem a čerstvou zeleninou.
Podobné recepty:
Kuřecí prsíčka plněná meruňkami,
Kuře se žampiony v sýrové omáčce,
Kuřecí roládky,
Kuře s bylinkami a citronem ,
Sakra kuře (králík),
Grilované kuře s medem ,
Ohnivá pánev,
Kuře podle Marie Retkové,
Asijské nudle 2,
Kuřecí nudličky s houbami a pórkem,
Kuře na kari,
Maďarské pikantní plátky,
Kuřecí znojemská,
Mandlová játra,
Kuřecí maso v těstíčku ,
Krabí závitky,
Medové kuře na víně,
Kuřecí řízky v sýrovém obalu ,
Masová směs v bramboráku,
Kuře na cibuli,
další recepty z kategorie Kuřecí maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.