Kuřecí ve smetanovo-hořčičné omáčce
Ingredience
4 kuřecí prsní řízky
250 ml smetany na vaření
2 vrchovaté lžíce hořčice
1 malá plechovka sterilovaného hrášku
sůl
pažitka
olej
Postup
Maso nakrájíme na proužky, smícháme se dvěma lžícemi oleje a pak přimícháme hořčici. Necháme 1-2 hodiny v chladu odpočinout.
Na pánvi rozehřejeme trošku oleje a za občasného míchání prudce opečeme maso dozlatova. Osolíme, podlijeme trochou vody a dodusíme doměkka. Chceme-li více omáčky a hustější, můžeme přidat vody víc a zahustit solamylem rozmíchaným v trošce vody. K měkkému masu přilijeme smetanu, nasypeme scezený hrášek, posekanou pažitku (nebo sušenou) a krátce povaříme.
Podáváme s rýží nebo těstovinami.
Podobné recepty:
Řízky s mandlemi,
Kuřecí řízečky,
Kovbojovo kuřecí,
Kuřecí ve smetanovo-hořčičné omáčce,
Kuře v zelenině,
Budapešťské kuře,
Kuřecí roládky,
Kuřecí s cibulí a slunečnicí,
Pečená kuřecí stehna,
Kuřecí roláda bez rolování,
Vylepšené řízky,
Kuře s mandlovou omáčkou ,
Sakra kuře (králík),
Kuřecí řízky,
Těstoviny se zeleninou a kuřecím masem,
Kuřecí plátky s arašídovo-ananasovou směsí,
Medové překvapení,
Játrová směs z trouby,
Plněné tortily,
Smažené rýžové nudle,
další recepty z kategorie Kuřecí maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.