Maďarské pikantní plátky

Hodnocení receptu

Ingredience

kuřecí nebo krůtí prsa
případně vepřové kotlety
sůl
mletý pepř
česnek
mléko
1 lžíce mleté papriky
10 lžic polohrubé mouky
špetka tymiánu
olej na smažení

Postup

Plátky masa lehce naklepeme, osolíme, opepříme a silně potřeme rozmačkaným česnekem. Naskládáme do misky a zalijeme mlékem. Necháme uležet do dalšího dne v ledničce. Mouku smícháme s paprikou a tymiánem. Maso vyjmeme z mléka, necháme okapat, osušíme ubrouskem a obalíme v paprikové mouce. Na rozpáleném oleji osmažíme z každé strany asi dvě minuty. Podáváme s jakkoliv upravenými bramborami.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-07 19:58:48 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři