Maďarské pikantní plátky
Ingredience
kuřecí nebo krůtí prsa
případně vepřové kotlety
sůl
mletý pepř
česnek
mléko
1 lžíce mleté papriky
10 lžic polohrubé mouky
špetka tymiánu
olej na smažení
Postup
Plátky masa lehce naklepeme, osolíme, opepříme a silně potřeme rozmačkaným česnekem. Naskládáme do misky a zalijeme mlékem. Necháme uležet do dalšího dne v ledničce. Mouku smícháme s paprikou a tymiánem. Maso vyjmeme z mléka, necháme okapat, osušíme ubrouskem a obalíme v paprikové mouce. Na rozpáleném oleji osmažíme z každé strany asi dvě minuty. Podáváme s jakkoliv upravenými bramborami.
Podobné recepty:
Kuřecí roládky,
Ohnivá pánev,
Kuřecí špízy,
Pikantní kuře,
Mandlová játra,
Kuře pečené,
Kuře dušené na červeném víně ,
Přírodní řízek s hořčicí,
Tacos s kukuřicí a kuřetem ,
Kuřecí kousky s nudlemi,
Pestrý pikantní hrnec,
Kuřecí nářez,
Pánev z Kalkaty,
Kuřecí řízky pro milence,
Kuřecí prsíčka plněná meruňkami,
Pečená krůtí kýta,
Kuře pečené s přílohou,
Kuře s mandlovou nádivkou,
Smažené rýžové nudle,
Kuřecí rarášky,
další recepty z kategorie Kuřecí maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.