Játra s vejci na žampionech
Ingredience
500 g kuřecích jater
1 cibule
2 lžíce oleje
200 g žampionů
4 vejce
sůl
mletý pepř
mletý kmín
pažitka
Postup
Játra odblaníme, opereme, osušíme a nakrájíme na kousky. Žampiony očistíme, oloupeme a nakrájíme na plátky.
Na rozpáleném oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme žampiony a za stálého míchání smažíme.
Až žampiony trochu zmenší objem, přidáme játra, opepříme, okmínujeme a opékáme do změknutí a zezlátnutí.
Až jsou játra měkká, přilijeme na pánev vejce, osolíme a za častého zamíchání necháme vejce srazit.
Nakonec vmícháme posekanou pažitku.
Podáváme s pečivem.
Podobné recepty:
Kuře na zelenině,
Kuře na bramborách,
Pánev z Kalkaty,
Maso ve smetaně,
Hořčicové kuře s petrželkou,
Rizoto z krůtích křídel,
Znojemské plátky,
Kuřecí špízy s nivou ,
Křupavé řízky,
Kuřecí roláda s nivou,
Přírodní řízek s hořčicí,
Kuřecí znojemská,
Přírodní kuřecí řízek,
Kuře na moravance,
Kuřecí prsíčka s nivou a broskví ,
Voňavá kuřecí prsíčka,
Červená fazolová pánev,
Kuřecí játra s pórkem,
Kuře kung-pao,
Masovo-zeleninovo-těstovinový mišmaš,
další recepty z kategorie Kuřecí maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.