Játra s vejci na žampionech
Ingredience
500 g kuřecích jater
1 cibule
2 lžíce oleje
200 g žampionů
4 vejce
sůl
mletý pepř
mletý kmín
pažitka
Postup
Játra odblaníme, opereme, osušíme a nakrájíme na kousky. Žampiony očistíme, oloupeme a nakrájíme na plátky.
Na rozpáleném oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme žampiony a za stálého míchání smažíme.
Až žampiony trochu zmenší objem, přidáme játra, opepříme, okmínujeme a opékáme do změknutí a zezlátnutí.
Až jsou játra měkká, přilijeme na pánev vejce, osolíme a za častého zamíchání necháme vejce srazit.
Nakonec vmícháme posekanou pažitku.
Podáváme s pečivem.
Podobné recepty:
Střapaté řízky od Irči,
Kuře na brusinkách,
Kuřecí kousky s nudlemi,
Andulčina cuketa,
Kuřecí ve smetanovo-hořčičné omáčce,
Přírodní řízek s hořčicí,
Kari hrnec,
Tortilla s masem, zeleninou a dressingem,
Kuřecí bábovka,
Špalíčky v kabátku,
Kuřecí játra v kečupové směsi,
Kuře na smetaně s rajčátky,
Masovo-zeleninovo-těstovinový mišmaš,
Drůbeží kousky s cuketovou omáčkou,
Těstovinový mišmaš,
Kuřecí pánev s chilli omáčkou,
Nadívané kuře,
Lahůdkové maso v mrkvi,
Kuře v sýrové omáčce s brokolicí,
Mandlová játra,
další recepty z kategorie Kuřecí maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.