Játra s vejci na žampionech

Hodnocení receptu

Ingredience

500 g kuřecích jater
1 cibule
2 lžíce oleje
200 g žampionů
4 vejce
sůl
mletý pepř
mletý kmín
pažitka

Postup

Játra odblaníme, opereme, osušíme a nakrájíme na kousky. Žampiony očistíme, oloupeme a nakrájíme na plátky.

Na rozpáleném oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme žampiony a za stálého míchání smažíme.

Až žampiony trochu zmenší objem, přidáme játra, opepříme, okmínujeme a opékáme do změknutí a zezlátnutí.

Až jsou játra měkká, přilijeme na pánev vejce, osolíme a za častého zamíchání necháme vejce srazit.

Nakonec vmícháme posekanou pažitku.

Podáváme s pečivem.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-08 14:42:07 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři