Kuře s houbami a medem
Ingredience
4 kuřecí prsa bez kůže
sůl
1 lžička olivového oleje
250 g krájených žampiónů
2 větvičky rozmarýnu
2 lžičky kečupu
1 lžička medu
drůbeží vývar z kostky
Čas přípravy
35 minut
Postup
Kuřecí prsa osolte a z obou stran osmahněte na oleji dozlatova a dejte stranou. Ideální by bylo den předem je naložit do medové marinády. Do pánve vhoďte žampiony i nasekaný rozmarýn a smažte dozlatova. V hrnku vody romíchejte kečup, med a vývar. Maso vraťte na pánev, zalijte vzniklou směsí a na mírném ohni nechte asi 20 minut pobublávat aby maso změklo.
Podobné recepty:
Kuře s barevnou přílohou,
Kuřecí prsa v pórkové omáčce,
Kuře s mandlovou omáčkou ,
Kuře na pomerančích,
Kuře á la Říhovi,
Kuře v bramborové nádivce,
Hořčicové kuře s petrželkou,
Indická kuřecí pánev,
Kuře pečené se slaninou,
Kuře jako svíčková,
Kuřecí prsíčka s nivou a broskví ,
Medové kuře na víně,
Pestrý pikantní hrnec,
Kuřecí rolka plněná vepřovými jazyky,
Masovo-zeleninovo-těstovinový mišmaš,
Tortila plněná kuřecím masem ,
Kuřecí řízečky v sýrovém těstíčku,
Přírodní kuřecí řízek,
Kuře podle Marie Retkové,
Bylinková prsa s rajčaty,
další recepty z kategorie Kuřecí maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.