Omáčka na špagety
Ingredience
500 g mletého masa
1 cibule
1 malý celer
2 celerové řapíky
100 g rajského protlaku
1 feferonka
sušená bazalka a oregano
1 lžička solamylu
sůl
olej
tvrdý sýr
Postup
Na oleji opečeme posekanou cibuli dozlatova. Přidáme na jemné nudličky postrouhaný celer a společně chvíli osmažíme.
Přidáme maso, promícháme a za stálého míchání opečeme do zhnědnutí.
Osolíme, vmícháme protlak, sušené bylinky, na kousky pokrájenou feferonku a podlijeme trochu horkou vodou nebo vývarem.
Řapíky nakrájíme na kousíčky a přidáme k masu.
Podusíme doměkka (asi 20 minut).
Solamyl rozmícháme v trošce vody a vlijeme do pánve. Ještě chvíli povaříme.
Na talíři omáčkou polijeme špagety a posypeme strouhaným sýrem.
Podobné recepty:
Kapusta zapečená s masem a rýží,
Masovo-bramborová omeleta,
Masové koule nadivoko,
Kapustový bochník,
Lasagne s masem a zeleninou,
Střapaté koule,
Karbanátky se zelím a knedlíkem,
Maso na zelí,
Masovo-pórkové tašky,
Masový koláč,
Masové kuličky v rajské omáčce,
Omáčka na špagety,
Masová směs na topinky,
Královská sekaná,
Kapustová bábovka,
Křenová sekaná se sýrem,
Švédské kuličky,
Kuličky z krůtího masa,
Musaka,
Veselé špagety,
další recepty z kategorie Mleté maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.