Pilaf s mletým masem

Hodnocení receptu

Ingredience

1 hrnek rýže
600 g mletého masa
sůl
mletý pepř
1 cibule
2 lžíce rajského protlaku
100 ml bílého vína
1 lžička oregana
3 lžíce olivového oleje
hrstka strouhaného sýra

Postup

Na oleji zpěníme pokrájenou cibuli. Přidáme maso a za stálého míchání opečeme do zhnědnutí.

Osolíme, okořeníme pepřem a oreganem, vmícháme protlak a podlijeme vínem. Pod pokličkou dusíme doměkka.

Rýži připravíme podle svých zvyklostí.

Na talíř naservírujeme kopeček rýže a přelijeme masovou omáčkou. Posypeme strouhaným sýrem a ozdobíme lístky čerstvého oregana.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-07 22:08:44 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři