Pilaf s mletým masem
Ingredience
1 hrnek rýže
600 g mletého masa
sůl
mletý pepř
1 cibule
2 lžíce rajského protlaku
100 ml bílého vína
1 lžička oregana
3 lžíce olivového oleje
hrstka strouhaného sýra
Postup
Na oleji zpěníme pokrájenou cibuli. Přidáme maso a za stálého míchání opečeme do zhnědnutí.
Osolíme, okořeníme pepřem a oreganem, vmícháme protlak a podlijeme vínem. Pod pokličkou dusíme doměkka.
Rýži připravíme podle svých zvyklostí.
Na talíř naservírujeme kopeček rýže a přelijeme masovou omáčkou. Posypeme strouhaným sýrem a ozdobíme lístky čerstvého oregana.
Podobné recepty:
Křenová sekaná se sýrem,
Masové taštičky,
Ruské pelmeně,
Hradecké koule,
Olomoucké madailonky,
Masová omáčka na těstoviny,
Boloňské špagety,
Pilaf s mletým masem,
Provensálské vločkové koule,
Kapustová sekaná,
Kapustový bochník,
Královská sekaná,
Pasticcio,
Cuketový pekáč,
Kuličky v muškátové omáčce,
Švédské kuličky,
Placky starého města,
Špízy z mletého masa ,
Cuketové soudečky,
Dalmatské čufty,
další recepty z kategorie Mleté maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.