Drobenková buchta
Ingredience
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek krystalového cukru
125 g másla
2 vejce
3/4 hrnku mléka
1 vanilkový cukr
3/4 sáčku prášku do pečiva
3 velké hrušky
hrst ostružin
Postup
Z mouky, cukru a másla uděláme rukama drobenku. 1 hrnek drobenky dáme bokem. Do zbytku přidáme vanilkový cukr, prášek do pečiva, mléko a vejce, promícháme a těsto nalijeme na plech vyložený papírem na pečení. Poklademe hruškami nakrájenými na plátky, přidáme pár ostružin, posypeme odloženou drobenkou a dáme péct do vyhřáté trouby (200°C asi 25 minut).
Podobné recepty:
Velikonoční propletenec,
Linecké řezy s jablky,
Valašské frgále,
Madlenky,
Šlehačková bábovka 2,
Osvěžující letní bábovka,
Tvarohový dort ,
Makové muffiny,
Kynutý jablečný závin,
Chodské koláče,
Vínová bábovka,
Strouhaný koláč s tvarohem,
Frgále hruškové,
Ořechové kornoutky,
Muffiny s čokofloky,
Papouškové řezy,
Rozpeky,
Ořechový koláč s marmeládou,
Mandarinkové řezy se šlehačkou,
Bábovka která se vždy povede ,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.