Smažené pangakousky
Ingredience
filety z pangasia podle potřeby
sůl
citronová šťáva
koření na ryby
hladká mouka
tuk na smažení
Postup
Pangasia necháme úplně rozmrznout, osušíme a pokrájíme na malé kousky. Z obou stran je osolíme, pokapeme citronovou šťávou a posypeme kořením. Necháme asi hodinu odležet.
Pak každý kousek lehce obalíme v mouce a osmažíme v rozpáleném tuku.
Podáváme s libovolně upravenými bramborami a čerstvou zeleninou.
Podobné recepty:
Tuňák v jarním těstíčku ,
Smažený pangasius,
Ryba liu (treska),
Kapřík v kabátku,
Rybí nugety,
Pikant čudlička,
Filé v rajském kabátku,
Rybí filé po ďábelsku,
Pangasius v žampionech,
Losos snadno a rychle,
Kapří kuličky,
Filé po cigánsku,
Krabí kremrole,
Filé na cibuli a slanině,
Vánoční kapr bez smažení,
Zlatá rybka slaná,
Ryba v alobalu,
Kapr po cikánsku ,
Velké krevety s rýží ,
Rybí šátečky se sýrem,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.