Smažené pangakousky
Ingredience
filety z pangasia podle potřeby
sůl
citronová šťáva
koření na ryby
hladká mouka
tuk na smažení
Postup
Pangasia necháme úplně rozmrznout, osušíme a pokrájíme na malé kousky. Z obou stran je osolíme, pokapeme citronovou šťávou a posypeme kořením. Necháme asi hodinu odležet.
Pak každý kousek lehce obalíme v mouce a osmažíme v rozpáleném tuku.
Podáváme s libovolně upravenými bramborami a čerstvou zeleninou.
Podobné recepty:
Ryba na řecký způsob,
Česnekový pangasius na cibuli,
Smažené rybky,
Filé v alobalu,
Pečený losos,
Tuňák v jarním těstíčku ,
Filé v rajském kabátku,
Krabí kremrole,
Pangasius na zelenině s houbami ,
Rybí filety s těstovinami,
Pangasius v pivním těstíčku,
Dietní rybička,
Rybí filé na zelenině,
Filé po cigánsku,
Losos s koprovými brambůrkami,
Rybí filé v těstíčku,
Růžový kapr,
Kapřík v kabátku,
Rybí rolky,
Rybí salát,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.