Smažené pangakousky
Ingredience
filety z pangasia podle potřeby
sůl
citronová šťáva
koření na ryby
hladká mouka
tuk na smažení
Postup
Pangasia necháme úplně rozmrznout, osušíme a pokrájíme na malé kousky. Z obou stran je osolíme, pokapeme citronovou šťávou a posypeme kořením. Necháme asi hodinu odležet.
Pak každý kousek lehce obalíme v mouce a osmažíme v rozpáleném tuku.
Podáváme s libovolně upravenými bramborami a čerstvou zeleninou.
Podobné recepty:
Pstruh na rozmarýnu,
Filé v sýrovém kabátku,
Kapr na hořčici,
Smažené rybí filé,
Dietní rybička,
Filé po cigánsku,
Treska smažená v mandlových lupíncích,
Pstruzi na bazalce,
Rybí filé po ďábelsku,
Kapří kuličky,
Pangasius v pivním těstíčku,
Zapečená rybka,
Mořské plody s rýží,
Ryba pod peřinou,
Hlíva na rozmarýnu,
Losos s pórkem,
Kari rybka,
Smažené pangakousky,
Pečení pstruzi,
Lázeňské filé,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.