Losos snadno a rychle
Ingredience
porce lososa
sůl
mletý pepř
citronová šťáva
snítka rozmarýnu (není nutná)
Postup
Osušené porce ryby z obou stran lehce posolíme a opepříme čerstvě umletým pepřem (použila jsem barevný). Pokapeme citronovou šťávou a necháme 30-60 minut uležet v chladu.
Na pekáč přihodíme snítku rozmarýnu (nebo jiné bylinky) a vložíme do trouby vyhřáté na 230°C. Pečeme 10-12 minut.
Podáváme s vychlazeným letním bramborovým salátem nebo vařenými bramborami a okurkovým salátem.
Podobné recepty:
Krabí kremrole,
Schovaná ryba,
Pangasius na zelenině,
Ryba v citronové strouhance,
Česnekový pangasius na cibuli,
Pražma královská s pečenými brambory ,
Velké krevety s rýží ,
Smažené rybí filé,
Krabí zelenina,
Lososové minichlebíčky ,
Pangasius v pivním těstíčku,
Kari rybka,
Hlíva s těstovinami,
Rybí filé na zelenině,
Smažené pangakousky,
Ryba liu (treska),
Pstruzi na bazalce,
Pangasius v žampionech,
Rybí filé v těstíčku,
Kapří kuličky,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.