Losos snadno a rychle
Ingredience
porce lososa
sůl
mletý pepř
citronová šťáva
snítka rozmarýnu (není nutná)
Postup
Osušené porce ryby z obou stran lehce posolíme a opepříme čerstvě umletým pepřem (použila jsem barevný). Pokapeme citronovou šťávou a necháme 30-60 minut uležet v chladu.
Na pekáč přihodíme snítku rozmarýnu (nebo jiné bylinky) a vložíme do trouby vyhřáté na 230°C. Pečeme 10-12 minut.
Podáváme s vychlazeným letním bramborovým salátem nebo vařenými bramborami a okurkovým salátem.
Podobné recepty:
Kari kapr,
Pstruh na rozmarýnu,
Filé v alobalu,
Špenátový pekáč s rybou,
Losos na rozmarýnu,
Zlaté rybí nugetky,
Vánoční kapr bez smažení,
Rybí šátečky se sýrem,
Kapřík v kabátku,
Filé v rajském kabátku,
Pangasalát,
Kari rybka,
Pangasius v pivním těstíčku,
Rybí filé po ďábelsku,
Dietní rybička,
Lázeňské filé,
Smažený pangasius,
Zapečená rybka,
Pangarolky,
Pangasius na zelenině s houbami ,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.