Losos snadno a rychle
Ingredience
porce lososa
sůl
mletý pepř
citronová šťáva
snítka rozmarýnu (není nutná)
Postup
Osušené porce ryby z obou stran lehce posolíme a opepříme čerstvě umletým pepřem (použila jsem barevný). Pokapeme citronovou šťávou a necháme 30-60 minut uležet v chladu.
Na pekáč přihodíme snítku rozmarýnu (nebo jiné bylinky) a vložíme do trouby vyhřáté na 230°C. Pečeme 10-12 minut.
Podáváme s vychlazeným letním bramborovým salátem nebo vařenými bramborami a okurkovým salátem.
Podobné recepty:
Filé v páře se zeleninou,
Hlíva na rozmarýnu,
Tuňákové brambory,
Pizza s uzeným lososem,
Smažené pangakousky,
Rybí rolky,
Smažené pangakousky,
Pangasius v pivním těstíčku,
Špenátový pekáč s rybou,
Pražma královská s pečenými brambory ,
Zlatá rybka slaná,
Ryba liu (treska),
Filé na cibuli a slanině,
Rybí filé na zelenině,
Lahůdkový losos za 10 minut,
Rybí nugety,
Vánoční kapr bez smažení,
Losos s koprovými brambůrkami,
Hlíva s těstovinami,
Česnekový pangasius na cibuli,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.