Pangarolky
Ingredience
filety z pangasia
krabí tyčinky
sůl
koření na ryby
olej
máslo
Postup
Rozmražené rybí filety rozkrájíme na užší proužky. Osolíme a okořeníme. Na každou položíme půlku krabí tyčinky, srolujeme a spíchneme párátkem. Rolky naskládáme do pekáčku vytřeného olejem a na každou položíme kousíček másla.
Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a upečeme do zrůžovění povrchu (cca 40 minut).
Podáváme s česnekovou bramorovou kaší a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Smažený pangasius,
Filé v alobalu,
Zapečený pangasius,
Česnekový pangasius na cibuli,
Losos na rozmarýnu,
Pečený losos,
Filé v páře se zeleninou,
Smažené pangakousky,
Pstruh na másle s mandlemi,
Pečení pstruzi,
Pstruh na rozmarýnu,
Losos s koprovými brambůrkami,
Pangasius na zelenině,
Zapečená rybka,
Pangasius po mlynářsku,
Pangarolky,
Filé v rajském kabátku,
Pstruh po mlynářsku,
Kapr po cikánsku ,
Velké krevety s rýží ,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.