Pangarolky
Ingredience
filety z pangasia
krabí tyčinky
sůl
koření na ryby
olej
máslo
Postup
Rozmražené rybí filety rozkrájíme na užší proužky. Osolíme a okořeníme. Na každou položíme půlku krabí tyčinky, srolujeme a spíchneme párátkem. Rolky naskládáme do pekáčku vytřeného olejem a na každou položíme kousíček másla.
Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a upečeme do zrůžovění povrchu (cca 40 minut).
Podáváme s česnekovou bramorovou kaší a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Pstruh po mlynářsku,
Smažené rybí filé,
Růžový kapr,
Pečení pstruzi,
Rybí nugety,
Treska smažená v mandlových lupíncích,
Pstruh na rozmarýnu,
Filé po cigánsku,
Ryba liu (treska),
Smažené pangakousky,
Vánoční kapr bez smažení,
Pstruh na másle se šalvějí,
Rybí rolky,
Pangasius na zelenině,
Pangasius v žampionech,
Tuňák v jarním těstíčku ,
Ryba na řecký způsob,
Ryba v těstíčku s řeckým česnekovým pyré ,
Kapří kuličky,
Kapr po cikánsku ,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.