Pangasius po mlynářsku
Ingredience
4 kousky ryby
trochu hladké mouky
sůl
drcený kmín
kousek másla a trochu oleje
Postup
Každý kousek ryby osolíme, pokmínujeme a obalíme lehce v hladké mouce. Na pánvi rozehřejeme máslo s olejem a rybu z obou stran opečeme. Na talíři pokapeme citrónovou šťávou a posypeme sekanou petrželkou. Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Standova rybka,
Pečený losos,
Rybí filé po ďábelsku,
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Hlíva s těstovinami,
Sezamová rybička,
Pečený pangasius s mandlemi,
Treska smažená v mandlových lupíncích,
Kari kapr,
Pangasius na zelenině,
Česnekový pangasius na cibuli,
Filé na cibuli a slanině,
Rybí salát,
Kapří kuličky,
Pangasius v pivním těstíčku,
Dietní rybička,
Losos snadno a rychle,
Losos na rozmarýnu,
Lososové minichlebíčky ,
Tuňákové brambory,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.