Pangasius po mlynářsku
Ingredience
4 kousky ryby
trochu hladké mouky
sůl
drcený kmín
kousek másla a trochu oleje
Postup
Každý kousek ryby osolíme, pokmínujeme a obalíme lehce v hladké mouce. Na pánvi rozehřejeme máslo s olejem a rybu z obou stran opečeme. Na talíři pokapeme citrónovou šťávou a posypeme sekanou petrželkou. Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Špenátový pekáč s rybou,
Pstruh na másle se šalvějí,
Filé v sýrovém kabátku,
Rybí filé po ďábelsku,
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Smažené rybí filé,
Pangasius po mlynářsku,
Ryba liu (treska),
Hlíva na rozmarýnu,
Losos s koprovými brambůrkami,
Rybí filé na zelenině,
Sezamová rybička,
Kapřík v kabátku,
Rybí nugety,
Smažený pangasius,
Kapr po cikánsku ,
Rybí filé na leču,
Ryba v těstíčku s řeckým česnekovým pyré ,
Rybí rolky,
Česnekový pangasius na cibuli,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.