Pangasius po mlynářsku
Ingredience
4 kousky ryby
trochu hladké mouky
sůl
drcený kmín
kousek másla a trochu oleje
Postup
Každý kousek ryby osolíme, pokmínujeme a obalíme lehce v hladké mouce. Na pánvi rozehřejeme máslo s olejem a rybu z obou stran opečeme. Na talíři pokapeme citrónovou šťávou a posypeme sekanou petrželkou. Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Rybí filé v těstíčku,
Rybička v alobalu,
Lázeňské filé,
Hlíva s těstovinami,
Pangasius na zelenině s houbami ,
Pangarolky,
Filé na cibuli a slanině,
Pangasalát,
Pstruh na rozmarýnu,
Vánoční kapr bez smažení,
Rybí filé po ďábelsku,
Pikant čudlička,
Tuňákové brambory,
Treska smažená v mandlových lupíncích,
Rybí nugety,
Smažené rybí filé,
Standova rybka,
Tuňák v jarním těstíčku ,
Těstoviny s rybím špenátem,
Losos s pórkem,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.