Pangasius po mlynářsku
Ingredience
4 kousky ryby
trochu hladké mouky
sůl
drcený kmín
kousek másla a trochu oleje
Postup
Každý kousek ryby osolíme, pokmínujeme a obalíme lehce v hladké mouce. Na pánvi rozehřejeme máslo s olejem a rybu z obou stran opečeme. Na talíři pokapeme citrónovou šťávou a posypeme sekanou petrželkou. Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Ryba pod peřinou,
Lahůdkový losos za 10 minut,
Smažené rybí filé,
Hlíva na rozmarýnu,
Pangasius v žampionech,
Filé po cigánsku,
Pstruh na másle se šalvějí,
Rybí filé po ďábelsku,
Pražma královská s pečenými brambory ,
Losos snadno a rychle,
Pangarolky,
Rybí filé na leču,
Báječná ryba,
Kari kapr,
Steak z tuňáka,
Pangasius na zelenině,
Pangasius po mlynářsku,
Vánoční kapr bez smažení,
Kapří kuličky,
Kari rybka,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.