Pangasius po mlynářsku
Ingredience
4 kousky ryby
trochu hladké mouky
sůl
drcený kmín
kousek másla a trochu oleje
Postup
Každý kousek ryby osolíme, pokmínujeme a obalíme lehce v hladké mouce. Na pánvi rozehřejeme máslo s olejem a rybu z obou stran opečeme. Na talíři pokapeme citrónovou šťávou a posypeme sekanou petrželkou. Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Filé v rajském kabátku,
Lázeňské filé,
Mořské plody s rýží,
Česnekový pangasius na cibuli,
Pečení pstruzi,
Losos s koprovými brambůrkami,
Hlíva na rozmarýnu,
Rybí filety s těstovinami,
Rybí rolky,
Lososové minichlebíčky ,
Krabí kremrole,
Pstruh na rozmarýnu,
Báječná ryba,
Rybí filé v těstíčku,
Lahůdkový losos za 10 minut,
Filé po cigánsku,
Rybí filé na leču,
Ryba v citronové strouhance,
Pstruzi na bazalce,
Zlatá rybka slaná,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.