Pečení pstruzi
Ingredience
4 pstruzi
sůl
drcený kmín
3 stroužky česneku
špetka kari
800 g brambor
2 velké cibule
máslo
olej
Postup
Rozmražené pstruhy omyjeme a osušíme.
Rozmačkaný česnek smícháme se špetkou soli a špetkou kari. Rozdělíme na čtyři části a každou vytřeme vnitřek jednoho pstruha. Zvenku pstruhy z obou stran osolíme a okmínujeme.
Na dno pekáče vytřeného olejem rozprostřeme na půlkolečka nakrájenou cibuli, na ni na kostičky pokrájené brambory, osolíme a okmínujeme.
Na brambory naskládáme pstruhy, dovnitř každého vložíme kousek másla a další kousek másla položíme na rybu.
Pekáč vložíme do trouby vyhřáté na 220°C. Po půl hodině ryby otočíme a necháme zezlátnout i z druhé strany.
Podáváme se zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Kapřík v kabátku,
Velké krevety s rýží ,
Ryba v citronové strouhance,
Krabí kremrole,
Lázeňské filé,
Kari kapr,
Rybí filé po ďábelsku,
Pangasius v pivním těstíčku,
Kapří kuličky,
Rybí filé v těstíčku,
Hlíva s těstovinami,
Pstruzi na bazalce,
Filé v sýrovém kabátku,
Ryba na řecký způsob,
Smažené pangakousky,
Ryba v alobalu,
Vánoční kapr bez smažení,
Steak z tuňáka,
Rybí šátečky se sýrem,
Pangasius v žampionech,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.