Pstruh po mlynářsku
Ingredience
pstruzi podle počtu strávníků
hladká mouka
sůl
drcený kmín
máslo
olej
zelená petrželka
Postup
Pstruhy omyjeme a osušíme. Zvenku i zevnitř osolíme a okmínujeme.
V pekáči rozehřejeme trochu oleje a kousek másla. Pstruhy obalíme v mouce, uložíme do pekáče a vložíme do trouby vyhřáté na 210°C. Po 10 minutách je otočíme a dopečeme dozlatova, cca dalších 8-10 minut.
Upečené ryby vyjmeme z pekáče, výpek přecedíme, přidáme k němu kousek čerstvého másla a posekanou petrželku. Tímto přelijeme pstruhy na talíři.
Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Ryba na řecký způsob,
Losos s koprovými brambůrkami,
Zapečená rybka,
Velké krevety s rýží ,
Smažený pangasius,
Filé v páře se zeleninou,
Rybí salát,
Lahůdkový losos za 10 minut,
Pečení pstruzi,
Pangasius na zelenině s houbami ,
Ryba v alobalu,
Rybí filety s těstovinami,
Těstoviny s rybím špenátem,
Pečený losos,
Špenátový pekáč s rybou,
Pangasius raz-dva,
Ryba pod peřinou,
Lázeňské filé,
Treska smažená v mandlových lupíncích,
Pangasius po mlynářsku,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.