Pstruh po mlynářsku
Ingredience
pstruzi podle počtu strávníků
hladká mouka
sůl
drcený kmín
máslo
olej
zelená petrželka
Postup
Pstruhy omyjeme a osušíme. Zvenku i zevnitř osolíme a okmínujeme.
V pekáči rozehřejeme trochu oleje a kousek másla. Pstruhy obalíme v mouce, uložíme do pekáče a vložíme do trouby vyhřáté na 210°C. Po 10 minutách je otočíme a dopečeme dozlatova, cca dalších 8-10 minut.
Upečené ryby vyjmeme z pekáče, výpek přecedíme, přidáme k němu kousek čerstvého másla a posekanou petrželku. Tímto přelijeme pstruhy na talíři.
Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Filé po cigánsku,
Dietní rybička,
Zapečená rybka,
Rybí filety s těstovinami,
Smažené pangakousky,
Filé v rajském kabátku,
Zapečený pangasius,
Růžový kapr,
Pangasius na zelenině s houbami ,
Sezamová rybička,
Pstruzi na bazalce,
Filé v páře se zeleninou,
Špenátový pekáč s rybou,
Kapřík v kabátku,
Tuňák v jarním těstíčku ,
Pikant čudlička,
Filé v alobalu,
Standova rybka,
Krabí zelenina,
Lososové minichlebíčky ,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.