Pstruzi na bazalce

Hodnocení receptu

Ingredience

4 pstruzi
sůl
drcený kmín
máslo
čerstvá bazalka
petrželka a oregano
kousek libovější anglické slaniny

Postup

Ryby omyjeme, osušíme a na jedné straně každé ryby uděláme ostrým nožem čtyři hlubší zářezy.

Pstruhy zevnitř osolíme a okmínujeme a do břišní dutiny vložíme po snítce petrželky, oregana a bazalky. K bylinkám vložíme kousek másla.

Do každého zářezu na rybě zasuneme kousek slaniny s lístem bazalky.

Ryby naskládáme do pekáče vymazaného máslem, osolíme, okmínujeme, a na každou položíme malý kousek másla.

Vložíme do trouby vyhřáté na 210°C a pečeme 20 minut.

Podáváme s bramborami a zeleninou.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-08 11:25:00 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři