Rybička v alobalu
Ingredience
4 mražené filety z tresky
1 pórek
malá konzerva hrášku
150 ml zakysané smetany
lžíce nasekaného čerstvého kopru
sůl
bílý pepř
Postup
Rozmražené rybí filety osolíme a lehce opepříme.
Pórek podélně rozřízneme a co nejjemněji nakrájíme.
Z alobalu ustříhneme 4 větší čtverce a do středu každého položíme plátek ryby. Na ni asi 2 lžíce smetany, posypeme hráškem, pórkem a koprem. Zlehka osolíme.
Zabalíme do balíčků a ve vyhřáté troubě upečeme (200°C, cca 15-20 minut).
Podobné recepty:
Losos na rozmarýnu,
Smažené rybí filé,
Pangasius na zelenině,
Pangasalát,
Pangasius po mlynářsku,
Česnekový pangasius na cibuli,
Filé v rajském kabátku,
Pstruh na rozmarýnu,
Hlíva na rozmarýnu,
Losos s koprovými brambůrkami,
Rybička v alobalu,
Velké krevety s rýží ,
Pangasius v žampionech,
Ryba liu (treska),
Tuňákové brambory,
Smažené pangakousky,
Pečený pangasius s mandlemi,
Hlíva s těstovinami,
Pangasius raz-dva,
Vánoční kapr bez smažení,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.