Sezamová rybička
Ingredience
porce ryby podle počtu strávníků (použila jsem pangasia)
sůl
citron
hořčice
česnek
sezamové semínko
olej
Postup
Porce ryby pokropíme citronovou šťávou, osolíme a necháme asi hodinu odležet. Pak natřeme jednu stranu ryby hořčicí, posypeme semínky a touto stranou položíme na pánev s rozpáleným olejem. Zatímco se ryba smaží, horní stranu potřeme rozmačkaným česnekem a opět posypeme semínky. Za cca 5 minut rybu otočíme a dosmažíme z druhé strany, dalších 5 minut.
Podáváme s bramborami a čerstvou zeleninou.
Podobné recepty:
Filé v páře se zeleninou,
Velké krevety s rýží ,
Sezamová rybička,
Pangasius na zelenině s houbami ,
Ryba pod peřinou,
Pangasius v žampionech,
Kapr s hořčicí v sýrovém těstíčku,
Ryba v alobalu,
Filé po cigánsku,
Česnekový pangasius na cibuli,
Zlaté rybí nugetky,
Rybička v alobalu,
Kapr po cikánsku ,
Kari rybka,
Rybí salát,
Ryba na řecký způsob,
Báječná ryba,
Pangasius na zelenině,
Pstruh na másle se šalvějí,
Pstruh na másle s mandlemi,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.