Sezamová rybička
Ingredience
porce ryby podle počtu strávníků (použila jsem pangasia)
sůl
citron
hořčice
česnek
sezamové semínko
olej
Postup
Porce ryby pokropíme citronovou šťávou, osolíme a necháme asi hodinu odležet. Pak natřeme jednu stranu ryby hořčicí, posypeme semínky a touto stranou položíme na pánev s rozpáleným olejem. Zatímco se ryba smaží, horní stranu potřeme rozmačkaným česnekem a opět posypeme semínky. Za cca 5 minut rybu otočíme a dosmažíme z druhé strany, dalších 5 minut.
Podáváme s bramborami a čerstvou zeleninou.
Podobné recepty:
Tuňákové brambory,
Pstruh po mlynářsku,
Pražma královská s pečenými brambory ,
Losos snadno a rychle,
Křupavé pikantní rybí kousky,
Filé po cigánsku,
Ryba liu (treska),
Ryba v citronové strouhance,
Pizza s uzeným lososem,
Pangarolky,
Zlaté rybí nugetky,
Lázeňské filé,
Pangasalát,
Kapřík v kabátku,
Dietní rybička,
Rybí salát,
Filé v páře se zeleninou,
Pstruh na másle s mandlemi,
Filé v rajském kabátku,
Rybička v alobalu,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.