Smažený pangasius
Ingredience
4 kousky pangasia (nebo jiné ryby)
sůl
hladká mouka
2 vejce
strouhanka
olej na smažení
Postup
Částečně rozmraženou rybu osušíme, osolíme, obalíme postupně v mouce, ve vejcích rozšlehaných se 2 lžícemi vody a strouhance. V rozpáleném oleji smažíme z obou stran dorůžova. Radši pomalu a déle, ať se pořádně prosmaží. Jako přílohu podáváme vařené brambory nebo bramborovou kaši, doporučuji bramborovou kaši s česnekem. Nezapomeňte na zeleninový salát.
Podobné recepty:
Ryba pod peřinou,
Dietní rybička,
Pangarolky,
Filé v rajském kabátku,
Losos na rozmarýnu,
Losos na rozmarýnu,
Smažené rybky,
Velké krevety s rýží ,
Krabí zelenina,
Kari rybka,
Pangasalát,
Křupavé pikantní rybí kousky,
Ryba v citronové strouhance,
Zapečená rybka,
Pikant čudlička,
Pečený pangasius s mandlemi,
Rybí rolky,
Filé na cibuli a slanině,
Špenátový pekáč s rybou,
Růžový kapr,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.