Smažený pangasius
Ingredience
4 kousky pangasia (nebo jiné ryby)
sůl
hladká mouka
2 vejce
strouhanka
olej na smažení
Postup
Částečně rozmraženou rybu osušíme, osolíme, obalíme postupně v mouce, ve vejcích rozšlehaných se 2 lžícemi vody a strouhance. V rozpáleném oleji smažíme z obou stran dorůžova. Radši pomalu a déle, ať se pořádně prosmaží. Jako přílohu podáváme vařené brambory nebo bramborovou kaši, doporučuji bramborovou kaši s česnekem. Nezapomeňte na zeleninový salát.
Podobné recepty:
Ryba na řecký způsob,
Vánoční kapr bez smažení,
Rybí filé v těstíčku,
Zapečený pangasius,
Krabí zelenina,
Rybí šátečky se sýrem,
Pstruzi na bazalce,
Losos na rozmarýnu,
Rybí salát,
Ryba v těstíčku s řeckým česnekovým pyré ,
Ryba pod peřinou,
Ryba v alobalu,
Ryba v citronové strouhance,
Pangasius raz-dva,
Zapečená rybka,
Báječná ryba,
Pikant čudlička,
Tuňák v jarním těstíčku ,
Mořské plody s rýží,
Kapr na hořčici,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.