Chalupářská bašta
Ingredience
brambory
párky
klobásy
anglická slanina
cibule
česnek
paprika
cherry rajčátka
sůl
mletý pepř
Postup
Oloupané brambory, párky, klobásy a česnek nakrájíme na plátky, slaninu na kostičky. Cibuli a papriku na půlkolečka, rajčátka přepůlíme. Na velký dvojitý kus alobalu dáme brambory, osolíme, opepříme, posypeme slaninou, pokrájenou uzeninou a zeleninou. Osolíme a opepříme. Pevně zabalíme do alobalu, balíčky naskládáme na plech a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme 30-40 minut. Servírujeme v rozbaleném alobalu. V létě můžeme dát balíčky na rošt nad ohněm.
Podobné recepty:
Maso pečené v zelí,
Ražniči,
Malá domácí tlačenka,
Bůček na bramborách,
Kotlety na másle s jablky,
Pikantní maso,
Pikantní omeleta,
Čínské vepřové nudličky,
Zasýřené kotlety,
Sekané řízky ve vinném těstíčku ,
Kotlety na paprice,
Fazolový hrnec sázavského rančera ,
Pradědovo tajemství,
Bigos,
Zapečené řízky s hořčicí,
Francouzské brambory,
Kavkazská játra,
Kotlety v zelenině,
Krkovička z trouby,
Špekáčky v leču se sýrem,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.