Chalupářská bašta
Ingredience
brambory
párky
klobásy
anglická slanina
cibule
česnek
paprika
cherry rajčátka
sůl
mletý pepř
Postup
Oloupané brambory, párky, klobásy a česnek nakrájíme na plátky, slaninu na kostičky. Cibuli a papriku na půlkolečka, rajčátka přepůlíme. Na velký dvojitý kus alobalu dáme brambory, osolíme, opepříme, posypeme slaninou, pokrájenou uzeninou a zeleninou. Osolíme a opepříme. Pevně zabalíme do alobalu, balíčky naskládáme na plech a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme 30-40 minut. Servírujeme v rozbaleném alobalu. V létě můžeme dát balíčky na rošt nad ohněm.
Podobné recepty:
Vepřová kýta v mléce,
Prokládané brambory,
Pekingští hadi,
Pikantní maso,
Marinovaná játra,
Vepřové maso v zelenině,
Obrácené vepřové řízky ,
Balkánská vepřová pečínka,
Doutníky,
Maso podle Michala Davida,
Bigos,
Chudákova husa,
Špekáčky v leču se sýrem,
Lahůdkové maso v mrkvi,
Zapečené rizoto,
Gratinované vepřové medailonky ,
Přírodní řízek s hořčicí,
Ražniči,
Kari špagety,
Lečo s uzeninou,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.