Andulčino maso na zelenině

Hodnocení receptu

Ingredience

500 g masa (kuřecí nebo vepřové)
150 g selského salámu nebo vysočiny
1 cibule
1 červená paprika
4 stroužky česneku
5 lžic kečupu
1 lžíce hladké mouky
olej
sůl
mletý pepř

Postup

Na rozpáleném oleji orestujeme pokrájené maso, zasypeme moukou a ještě chvíli za stálého míchání opékáme.

Osolíme, opepříme a podlijeme trošku vodou. Pod pokličkou dusíme do změknutí masa.

Cibuli a česnek pokrájíme na plátky, papriku a salám na kostičky.

Na rozpáleném oleji osmahneme cibuli dozlatova, přidáme česnek, salám, papriku a krátce všechno společně osmažíme. Nakonec vmícháme kečup a odstavíme.

Směs se salámem přidáme do hrnce k měkkému masu a promícháme. Podle chuti dosolíme či dopepříme.

Podáváme s rýží.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-08 12:54:02 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři