Andulčino maso na zelenině
Ingredience
500 g masa (kuřecí nebo vepřové)
150 g selského salámu nebo vysočiny
1 cibule
1 červená paprika
4 stroužky česneku
5 lžic kečupu
1 lžíce hladké mouky
olej
sůl
mletý pepř
Postup
Na rozpáleném oleji orestujeme pokrájené maso, zasypeme moukou a ještě chvíli za stálého míchání opékáme.
Osolíme, opepříme a podlijeme trošku vodou. Pod pokličkou dusíme do změknutí masa.
Cibuli a česnek pokrájíme na plátky, papriku a salám na kostičky.
Na rozpáleném oleji osmahneme cibuli dozlatova, přidáme česnek, salám, papriku a krátce všechno společně osmažíme. Nakonec vmícháme kečup a odstavíme.
Směs se salámem přidáme do hrnce k měkkému masu a promícháme. Podle chuti dosolíme či dopepříme.
Podáváme s rýží.
Podobné recepty:
Bigos,
Párky v županu,
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou,
Vepřová kýta v mléce,
Domácí šunka,
Vepřové kotlety v majonéze,
Marinovaná vepřová panenka ,
Plecko v zelenině,
Medailonky v bramborovém kabátku,
Rošťáci,
Čertův měšec,
Kari špagety,
Tlačenková podkova,
Růžové řízky,
Krkovička na zelí s noky,
Smažené klobásy,
Pikantní maso,
Zapečené rizoto,
Přírodní řízek s hořčicí,
Kotlety na paprice,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.