Debrecínské plátky
Ingredience
600 g vepřové kýty
2 cibule
sůl
mletý pepř
hladká mouka
2 lžíce hořčice
olej
2 nožičky debrecínských párků
1 kostka masoxu
Postup
Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, z obou stran osolíme a opepříme.
Na rozpáleném oleji zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme plátky masa, které jsme zlehka z obou stran "namočili" do hladké mouky, a prudce z obou stran opečeme.
Podlijeme trochou horké vody, rozdrobíme kostku masoxu a pod pokličkou dusíme.
K téměř měkkému masu přidáme na kolečka pokrájený párek a hořčici. Promícháme a dodusíme doměkka.
Podáváme s rýží.
Podobné recepty:
Krkovička na cibuli se slaninou,
Buřtsalát,
Azu,
Pepřové vepřové,
Párkový koláč,
Pekingští hadi,
Vepřové kotlety na jablkách ,
Pštrosí vejce ,
Hořčičná kýta v zelenině,
Pečeně se švestkami,
Vepřové plátky po selsku,
Pikant-kotlety v alobalu,
Pečené maso se zelím a těstovinami,
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou,
Kari špagety,
Vietnamská pánev,
Kotlety v zelenině,
Vepřová žebírka,
Čínské vepřové nudličky,
Znojemské plátky,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.