Čínské vepřové nudličky
Ingredience
500 g vepřové kýty
1 bílek
1 lžíce solamylu
1 cibule
2 stroužky česneku
po půlce červené
žluté a zelené papriky
4 lžíce oleje
3 lžíce sojové omáčky
sůl
1 balení rýžových nudlí
Postup
Omyté a osušené maso nakrájíme na nudličky.
V misce vidličkou rozšleháme bílek se solamylem a lžící studené vody. Přidáme maso a promícháme. Necháme chvíli v chladu odpočinout.
Česnek, cibuli i papriky očistíme. Česnek pokrájíme na plátky, cibuli na kolečka nebo půlkolečka, papriky na drobné kostičky.
V hlubší pánvi zahřejeme trochu oleje, přisypeme maso a za stálého míchání 5-7 minut opékáme.
Osolíme, přidáme všechnu zeleninu a smažíme dalších 5-6 minut.
Nakonec vmícháme sojovou omáčku, 1 lžíci oleje a dále už nevaříme.
Podáváme s rýžovými nudlemi, připravenými podle návodu na sáčku.
Podobné recepty:
Chudákova husa,
Vepřová kýta s citronovo-olivovou náplní ,
Znojemské plátky,
Vepřové kousky v těstíčku,
Bleskové špagety s vepřovým masem,
Vepřové kostky v leču,
Kotlety po srbsku,
Špekáčky v leču se sýrem,
Pepřové vepřové,
Pikantní masové placičky,
Pekingští hadi,
Kotlety s uzenou paprikou,
Pařížské řízky,
Pečeně se švestkami,
Kýta pod zeleninou,
Židovská jehla,
Vepřový perkelt,
Pikant-kotlety v alobalu,
Maďarské pikantní plátky,
Plecko v zelenině,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.