Gyros řízky
Ingredience
plátky vepřové kotlety podle počtu strávníků
koření gyros
hladká mouka
vejce
strouhanka
tuk na smažení
Postup
Plátky masa naklepeme, osolíme a vydatně posypeme gyrosovým kořením. Pak obalíme v klasickém trojobalu (mouka, vejce, strouhanka) a usmažíme v rozpáleném tuku z obou stran dozlatova.
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Bratislavské plecko,
Pečené koleno,
Rošťáci,
Kotlety po srbsku,
Francouzské brambory,
Vepřové kostky Radegast,
Bábovka - tlačenka,
Maso na cibuli,
Těstoviny zase jinak,
Sekané řízky ve vinném těstíčku ,
Vepřové na smetaně,
Athénská jehla,
Kotlety v medové lázni,
Maďarské pikantní plátky,
Párky v županu,
Kotlety v marinádě,
Krkovička z trouby,
Medvědí tlapy,
Zapečené kotlety,
Vepřové kotlety na jablkách ,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.