Řízky s moravankou
Ingredience
6 vepřových řízků
sůl
trojobal (hladká mouka, vejce, strouhanka)
olej
1 sklenička moravanky (sterilovaná zeleninová směs v pikantním nálevu)
Postup
Řízky osolíme, naklepeme, obalíme v trojobalu a z obou stran prudce usmažíme v rozpáleném oleji.
Usmažené řízky naskládáme do pekáče, polijeme nálevem z moravanky a posypeme zeleninou.
Vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a pečeme cca 20 minut.
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Plecko v zelenině,
Oběd z papiňáku,
Maso pečené v zelí,
Růžové řízky,
Kotlety po židovsku,
Pikantní řízky v těstíčku,
Vepřová kýta v rychlém lístkovém těstě ,
Vepřové kotlety na jablkách ,
Diblíkův propálený chřtán,
Vepřové na smetaně,
Kavkazská játra,
Pikantní vepřové kotlety ,
Tlačenková podkova,
Vepřová žebírka,
Bramborový točenec,
Pekingští hadi,
Prokládané brambory,
Bagety s překvapením,
Rozmarýnové kotlety,
Zapečené rizoto,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.