Řízky s moravankou
Ingredience
6 vepřových řízků
sůl
trojobal (hladká mouka, vejce, strouhanka)
olej
1 sklenička moravanky (sterilovaná zeleninová směs v pikantním nálevu)
Postup
Řízky osolíme, naklepeme, obalíme v trojobalu a z obou stran prudce usmažíme v rozpáleném oleji.
Usmažené řízky naskládáme do pekáče, polijeme nálevem z moravanky a posypeme zeleninou.
Vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a pečeme cca 20 minut.
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Krkovička na zelí s noky,
Jižanské kotlety,
Žraločí ploutve,
Prokládané brambory,
Vařené vepřové koleno po Bavorsku ,
Vepřové kostky Radegast,
Pštrosí vejce ,
Domácí šunka,
Maďarské pikantní plátky,
Marinovaná vepřová panenka ,
Klobásový pudink,
Chalupářská bašta,
Balkánská vepřová pečínka,
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou,
Kanonýrský guláš,
Ražniči,
Ďábelské kotlety,
Vietnamská pánev,
Špekáčky s nivou a cibulí,
Špagety zapečené v leču,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.