Vepřová pečeně na rozmarýnu
Ingredience
1 - 1,2 kg vykostěné vepřové kotlety vcelku
pár větviček rozmarýnu
sůl
pepř
trochu oleje
4 - 5 cibulí
menší brambory
200 - 250 ml vývaru
Postup
Omyté a osušené maso ze všech stran osolíme a opepříme. Lístky rozmarýnu pokrájíme nadrobno. Maso potřeme ze všech stran olejem a vetřeme do něj rozmarýn. Přiklopíme a necháme do druhého dne uležet. Trošičku podlijeme vodou a vložíme do vyhřáté trouby. Po půl hodině přidáme na pekáč k masu oloupané na čtvrtky pokrájené cibule a oloupané brambory. Za další půl hodiny přilijeme vývar a dopečeme doměkka. Na poslední čtvrt hodiny sundáme poklop. Maso necháme částečně vychladnout a nakrájíme na plátky.
Podobné recepty:
Francouzské brambory,
Balkánská vepřová pečínka,
Vietnamská pánev,
Maso podle Michala Davida,
Řízky s moravankou,
Pradědovo tajemství,
Židovská jehla,
Steaky s rajčaty a bazalkou,
Bábovka - tlačenka,
Zapečené těstoviny se salámem a vejci,
Kotlety v marinádě,
Vepřový tokáň ,
Pikantní řízky v těstíčku,
Klobásový pudink,
Bábovka - tlačenka,
Pikantní ježci,
Vepřová žebírka,
Těstoviny zase jinak,
Bratislavské plecko,
Doutníky,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.