Vepřové kousky v těstíčku
Ingredience
750 g vepřového masa (kýta, krkovička, ...)
1 balíček tvarůžků
1 vejce
150 ml piva
hladká mouka
sůl
tuk na smažení
Postup
Tvarůžky nastrouháme, přidáme k nim vejce, zalijeme pivem a přidáme tolik mouky, aby vzniklo řídké těstíčko.
Maso nakrájíme na kousky a osolíme. Kousky namáčíme v těstíčku a smažíme ve vyšší vrstvě tuku dokřupava. Odkládáme na ubrousky.
Podáváme s bramborami a čerstvou zeleninou.
Podobné recepty:
Vepřové kostky v leču,
Košovská specialita,
Luxusní špekáčky,
Bramborový točenec,
Řízky herkules,
Atlantik,
Klobásové knedlíky,
Bramborová pizza,
Pečená krkovička,
Vepřové na smetaně,
Oběd z papiňáku,
Krkovička z trouby,
Fazolový hrnec sázavského rančera ,
Zapečené rizoto,
Sekané řízky ve vinném těstíčku ,
Vepřové kostky Radegast,
Pekingští hadi,
Vepřové maso na kmíně s pivem ,
Kýta pod zeleninou,
Přírodní řízek s hořčicí,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.