Obrácené vepřové řízky
Ingredience
4 vepřové řízky
1 lžíce plnotučné horčice
5 plátků čerstvého toastového chleba
2 vejce
olej na smažení
kečup
1 cibule
Čas přípravy
40 minut
Postup
Toastový chléb natrhejte na kousky, nasypte je do mixéru a rozmixujte. Na tento naklepejte vepřové řízky, osolte je, potřete tence hořčicí, obalte ve strouhance z toastového chleba (rukou ji na řízky přimáčkněte) a nakonec je obalte v rozšlehaných vejcích. Usmažte je na oleji na pánvi z obou stran. Hotové řízky potřete kečupem a posypte na kolečka nakrájenou cibulí.
Podobné recepty:
Bůček na bramborách,
Fazolové chilli plecko,
Pečené koleno,
Vepřové závitky ve znojemské omáčce,
Debrecínské plátky,
Fazolový hrnec sázavského rančera ,
Plovdivské maso,
Zasýřené kotlety,
Masovo-zeleninovo-těstovinový mišmaš,
Vepřová kýta s Mochovankou,
Pikantní maso,
Těstoviny zase jinak,
Vepřový tokáň ,
Vepřové kotlety na jablkách ,
Smažené klobásy,
Kari špagety,
Kotlety v zelenině,
Buřtsalát,
Vepřové kostky se zeleninou,
Plecko v zelenině,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.