Rošťáci
Ingredience
2 1/2 lž solamylu
2 vejce
2 lžíce hořčice
1 lžíce maggi
1 lžíce worčestru
1 lžička soli
1 lžička pepře
3 stroužky česneku
1 kg masa
Čas přípravy
30 minut
Postup
Plátky masa naklepeme, obalíme v marinádě, dáme na sebe do mísy a necháme naležet.
Podobné recepty:
Vepřové kostky v leču,
Ražniči,
Kanonýrský guláš,
Vepřová žebírka,
Maso v mrkvi s hráškem,
Vepřová kýta s citronovo-olivovou náplní ,
Vepřové závitky v alobalu ,
Rošťáci,
Masíčko se zeleninkou,
Kotlety v medové lázni,
Vepřové maso na kmíně s pivem ,
Fazolový hrnec sázavského rančera ,
Špagetová bábovka se špenátem,
Prezidentské maso,
Vepřové maso v zelenině,
Fazolové chilli plecko,
Pikantní maso,
Diblíkův propálený chřtán,
Pikant-kotlety v alobalu,
Řízky naruby,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.