Rošťáci
Ingredience
2 1/2 lž solamylu
2 vejce
2 lžíce hořčice
1 lžíce maggi
1 lžíce worčestru
1 lžička soli
1 lžička pepře
3 stroužky česneku
1 kg masa
Čas přípravy
30 minut
Postup
Plátky masa naklepeme, obalíme v marinádě, dáme na sebe do mísy a necháme naležet.
Podobné recepty:
Sekané řízky ve vinném těstíčku ,
Lahůdkové maso v mrkvi,
Maso se zeleninou,
Maso v mrkvi s hráškem,
Kotlety po srbsku,
Krkovička na zelí s noky,
Židovská jehla,
Vepřové kostky se zeleninou,
Zapečené řízky s hořčicí,
Masová směs v bramboráku,
Jazyk v pikantní omáčce,
Plovdivské maso,
Vepřové nadivoko,
Ražniči,
Vepřová kýta s Mochovankou,
Kavkazská játra,
Kýta pod zeleninou,
Prokládaná kotleta,
Námořnické kotlety,
Řízky naruby,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.