Rošťáci
Ingredience
2 1/2 lž solamylu
2 vejce
2 lžíce hořčice
1 lžíce maggi
1 lžíce worčestru
1 lžička soli
1 lžička pepře
3 stroužky česneku
1 kg masa
Čas přípravy
30 minut
Postup
Plátky masa naklepeme, obalíme v marinádě, dáme na sebe do mísy a necháme naležet.
Podobné recepty:
Vepřová kýta v rychlém lístkovém těstě ,
Gyros řízky,
Sikulské kotlety,
Klobásy v bramborovém těstě,
Gratinované vepřové medailonky ,
Lečo s uzeninou,
Špekáčky v leču se sýrem,
Špagetová bábovka se špenátem,
Chalupářská bašta,
Bábovka - tlačenka,
Pepřové vepřové,
Prokládaná kotleta,
Kari špagety,
Kotlety v zelenině,
Pečená krkovička,
Luxusní špekáčky,
Vepřové s houbami a rozmarýnem,
Kotlety po maďarsku,
Čínské vepřové nudličky,
Athénská jehla,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.