Rošťáci
Ingredience
2 1/2 lž solamylu
2 vejce
2 lžíce hořčice
1 lžíce maggi
1 lžíce worčestru
1 lžička soli
1 lžička pepře
3 stroužky česneku
1 kg masa
Čas přípravy
30 minut
Postup
Plátky masa naklepeme, obalíme v marinádě, dáme na sebe do mísy a necháme naležet.
Podobné recepty:
Pórek se šunkou,
Zapékané kotlety se sýrem,
Pikantní omeleta,
Růžové řízky,
Vepřové kostky Radegast,
Těstoviny s játry,
Kotlety po židovsku,
Pečené maso se zelím a těstovinami,
Doutníky,
Buřtsalát,
Utopenci,
Domácí šunka,
Malá domácí tlačenka,
Pikantní ježci,
Kotlety na másle s jablky,
Kotlety v medové lázni,
Krkovička z trouby,
Košovská specialita,
Vepřové plátky po selsku,
Kotlety v marinádě,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.