Vepřové plátky po selsku
Ingredience
800g vepřové krkovice bez kosti
40 g slaniny
2 menší cibule
5 dl studeného vývaru nebo vody
2 lžíce sádla
6 stroužků česneku
1/2 lžíce hladké mouky
mletý pepř
sůl
Čas přípravy
60 minut
Postup
Varianta: Do výpeku dejte povařit proužky sterilovaných kapií nebo zelených fazolek, kterými potom maso obložte.
Podobné recepty:
Vepřové maso v zelenině,
Pikantní ježci,
Bramborová pizza,
Vepřová pečeně z nového hrnce,
Čertův měšec,
Těstoviny s játry,
Buřtsalát,
Vepřové na smetaně,
Marinovaná vepřová panenka ,
Vepřové kostky v leču,
Vepřová pečeně se sýrem,
Žraločí ploutve,
Kotlety po maďarsku,
Sekané řízky ve vinném těstíčku ,
Kari špagety,
Bábovka - tlačenka,
Chalupářská bašta,
Maďarské pikantní plátky,
Pikantní omeleta,
Pradědovo tajemství,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.