Vepřové plátky po selsku
Ingredience
800g vepřové krkovice bez kosti
40 g slaniny
2 menší cibule
5 dl studeného vývaru nebo vody
2 lžíce sádla
6 stroužků česneku
1/2 lžíce hladké mouky
mletý pepř
sůl
Čas přípravy
60 minut
Postup
Varianta: Do výpeku dejte povařit proužky sterilovaných kapií nebo zelených fazolek, kterými potom maso obložte.
Podobné recepty:
Debrecínské plátky,
Pórek se šunkou,
Maso v mrkvi s hráškem,
Nadívaná vepřová pečeně,
Zapečené rizoto,
Vepřové s houbami a rozmarýnem,
Špagety zapečené v leču,
Pikantní omeleta,
Pečené maso se zelím a těstovinami,
Námořnické kotlety,
Pečená krkovička,
Maso pečené v zelí,
Špagetová bábovka se špenátem,
Pepřové vepřové,
Smažené klobásy,
Medailonky v bramborovém kabátku,
Maso se zeleninou,
Lahůdkové balíčky,
Buřtsalát,
Rošťáci,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.