Vepřové plátky po selsku
Ingredience
800g vepřové krkovice bez kosti
40 g slaniny
2 menší cibule
5 dl studeného vývaru nebo vody
2 lžíce sádla
6 stroužků česneku
1/2 lžíce hladké mouky
mletý pepř
sůl
Čas přípravy
60 minut
Postup
Varianta: Do výpeku dejte povařit proužky sterilovaných kapií nebo zelených fazolek, kterými potom maso obložte.
Podobné recepty:
Vepřové maso v zelenině,
Pštrosí vejce ,
Růžové řízky,
Pařížské řízky,
Maso se zeleninou,
Čínské vepřové nudličky,
Vepřové kotlety v majonéze,
Pečené maso se zelím a těstovinami,
Smažené špízy,
Bramborový točenec,
Těstoviny s klobásou,
Kavkazská játra,
Znojemské plátky,
Atlantik,
Zázvorová vepřová pečeně,
Kotlety Tokio,
Krabí závitky,
Ražniči,
Chudákova husa,
Buřtsalát,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.