Vepřové plátky po selsku
Ingredience
800g vepřové krkovice bez kosti
40 g slaniny
2 menší cibule
5 dl studeného vývaru nebo vody
2 lžíce sádla
6 stroužků česneku
1/2 lžíce hladké mouky
mletý pepř
sůl
Čas přípravy
60 minut
Postup
Varianta: Do výpeku dejte povařit proužky sterilovaných kapií nebo zelených fazolek, kterými potom maso obložte.
Podobné recepty:
Vepřový pilaf,
Zapečené těstoviny se salámem a vejci,
Bratislavské plecko,
Bigos,
Rozlítaný ptáček ,
Pikantní maso,
Fazolový hrnec sázavského rančera ,
Lahůdkové maso v mrkvi,
Jižanské kotlety,
Masovo-zeleninovo-těstovinový mišmaš,
Vepřové kung-pao,
Rošťáci,
Bigos,
Vepřová kýta s citronovo-olivovou náplní ,
Luxusní špekáčky,
Lahůdkové balíčky,
Buřty v pivní lázni,
Pečeně se švestkami,
Pórek se šunkou,
Přírodní řízek s hořčicí,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.