Vepřová žebírka
Ingredience
1,5 kg masitých vepř. žeber
2 šalotky
2 stroužky česneku
2 lžíce rajského protlaku
4 lžíce pomerančové marmelády
3 lžíce sojové omáčky
pomerančová šťáva
pepř
sůl
Čas přípravy
90 minut
Postup
V hrnci promícháme uvedené ingredience, přivedeme k varu a pomalu zahříváme, až tekutina zhoustne. Marinádu osolíme a opepříme. Žebra pomažeme marinádou a pečeme 30-40 minut při teplotě 200 stupňů.
Podobné recepty:
Maso pečené v zelí,
Masovo-zeleninovo-těstovinový mišmaš,
Maso na cibuli,
Kotlety v medové lázni,
Lečo s uzeninou,
Řízky s moravankou,
Vepřové kousky v těstíčku,
Nadívaný vepřový bůček ,
Bábovka - tlačenka,
Vepřové s houbami a rozmarýnem,
Vepřové maso v sýrovém těstíčku,
Vepřová kýta s Mochovankou,
Buřty v pivní lázni,
Vepřové na smetaně,
Maďarské pikantní plátky,
Kanonýrský guláš,
Roláda z bůčku,
Smažené klobásy,
Bigos,
Medailonky v bramborovém kabátku,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.