Pšenično-žitný celozrnný bochník
Ingredience
350 ml vody
1 rozdrcená tableta Celaskonu 200 mg
400 g špaldové nebo pšeničné mouky celozrnné
200 g žitné mouky celozrnné nebo chlebové
1/4 lžičky tekutého medu
2 lžičky soli
1 lžička sušeného droždí
1 1/2 lžičky kmínu
špetka drceného fenyklu
Postup
Suroviny vložíme do pekárny a zapneme program celozrnný - malý - střední kůrka.
Podobné recepty:
Špaldový podmáslový chléb,
Chlebozávin,
Zeleninové palačinky,
Pizza chléb,
Chléb skoro jako Šumava,
Nivovo-cibulový nářez,
Bramborový dort,
Chléb se šalvějí a semínky,
Pohankové palačinky s bryndzou,
Rýžový pudink,
Dušená kapusta s bramborami,
Bramborák se zelím,
Tortellini s rajčaty,
Cizrna s rajčaty,
Celozrnný semínkový chlebík,
Italská pizza,
Kapustový prejt,
Pizza,
Rýžová kaše s ovocem,
Česnekový lilek,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.