Pšenično-žitný celozrnný bochník
Ingredience
350 ml vody
1 rozdrcená tableta Celaskonu 200 mg
400 g špaldové nebo pšeničné mouky celozrnné
200 g žitné mouky celozrnné nebo chlebové
1/4 lžičky tekutého medu
2 lžičky soli
1 lžička sušeného droždí
1 1/2 lžičky kmínu
špetka drceného fenyklu
Postup
Suroviny vložíme do pekárny a zapneme program celozrnný - malý - střední kůrka.
Podobné recepty:
Špagety Viva Italia,
Hrachové placky s brokolicí,
Šoulet,
Rychlý chléb s bramborovou kaší,
Chléb skoro jako Šumava,
Rychlý pšenično-žitný chléb,
Slaná ovesná kaše,
Noky čtyř druhů sýrů,
Šafránové rizoto,
Bramborové šišky s kysaným zelím,
Bramboráky,
Bramborový dort,
Rychlý žitný chléb,
Vaječná omeleta s uzeným sýrem a pažitkou,
Těstoviny s cuketou,
Česnekový chléb,
Chalupářská omeleta,
Balkánské taštičky,
Celozrnný semínkový chlebík,
Bramborák jako příloha,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.