Pšenično-žitný celozrnný bochník
Ingredience
350 ml vody
1 rozdrcená tableta Celaskonu 200 mg
400 g špaldové nebo pšeničné mouky celozrnné
200 g žitné mouky celozrnné nebo chlebové
1/4 lžičky tekutého medu
2 lžičky soli
1 lžička sušeného droždí
1 1/2 lžičky kmínu
špetka drceného fenyklu
Postup
Suroviny vložíme do pekárny a zapneme program celozrnný - malý - střední kůrka.
Podobné recepty:
Jihočeské zelňáky ,
Grahamky,
Krokodýl,
Zeleninové rizoto,
Bramborák jako příloha,
Knedle s vajíčkem,
Chalupářská omeleta,
Těstoviny s omáčkou z kozího sýra,
Balkánský pekáč,
Chléb s ovesnými vločkami,
Špagety se třemi druhy sýra,
Noky čtyř druhů sýrů,
Amoletový dort s rajčaty,
Rýžové kari s brokolicí,
Omeleta s houbami,
Smetanovo-sýrové trojúhelníky,
Rohlíky opečené se sýrem,
Marinovaný lilek,
Sýrové krokety,
Rychlý žitný chléb,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.