Pšenično-žitný celozrnný bochník
Ingredience
350 ml vody
1 rozdrcená tableta Celaskonu 200 mg
400 g špaldové nebo pšeničné mouky celozrnné
200 g žitné mouky celozrnné nebo chlebové
1/4 lžičky tekutého medu
2 lžičky soli
1 lžička sušeného droždí
1 1/2 lžičky kmínu
špetka drceného fenyklu
Postup
Suroviny vložíme do pekárny a zapneme program celozrnný - malý - střední kůrka.
Podobné recepty:
Šťouchané brambory s pažitkou,
Rychlý žitný chléb,
Omeleta s houbami,
Hrachové placky s brokolicí,
Cuketová čína,
Těstoviny s omáčkou z kozího sýra,
Balkánské taštičky,
Kari čočka,
Celozrnný semínkový chlebík,
Květák na mozeček,
Lilek se sýrem,
Chlebozávin,
Dýňová kaše,
Zapečené brambory s bylinkami,
Kynuté trojlístky,
Pšenično-žitný chleba,
Těstoviny s vejci,
Bramborák jako příloha,
Česnekový chléb,
Květákové kari s hráškem,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.