Špaldový podmáslový chléb
Ingredience
400 ml podmáslí
2 lžičky soli
1 lžička cukru
2 lžíce olivového oleje
160 g pšeničné mouky celozrnné
200 g špaldové mouky celozrnné
140 g chlebové žitné mouky
1 lžička kmínu nebo chlebového koření
1 lžička sušeného droždí
60 g zrníček (slunečnice, sezam, pšeničné otruby, pšeničné klíčky,...)
Postup
Suroviny (bez semínek) vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Po zaznění zvukového signálu přidáme zrníčka. Program: celozrnný-malý-střední kůrka Podmáslí lze nahradit vodou.
Podobné recepty:
Sýrové totellini,
Pohankové palačinky s bryndzou,
Domácí langoše,
Vaječná omeleta s uzeným sýrem a pažitkou,
Šťouchané brambory s pažitkou,
Těstoviny s omáčkou z kozího sýra,
Tofu na rajčatech,
Květákové placičky,
Zapékané okurky,
Květákové placičky,
Lilek se sýrem,
Noky čtyř druhů sýrů,
Cuketa jako lasagne,
Sýrové tyčky,
Špenátové placky,
Kapustový prejt,
Domácí chleba podle babičky Evy,
Chlebové bochánky,
Řepa z papíru,
Cuketová pánev,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.