Špaldový podmáslový chléb
Ingredience
400 ml podmáslí
2 lžičky soli
1 lžička cukru
2 lžíce olivového oleje
160 g pšeničné mouky celozrnné
200 g špaldové mouky celozrnné
140 g chlebové žitné mouky
1 lžička kmínu nebo chlebového koření
1 lžička sušeného droždí
60 g zrníček (slunečnice, sezam, pšeničné otruby, pšeničné klíčky,...)
Postup
Suroviny (bez semínek) vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Po zaznění zvukového signálu přidáme zrníčka. Program: celozrnný-malý-střední kůrka Podmáslí lze nahradit vodou.
Podobné recepty:
Zeleninové rizoto se žampiony,
Chlebozávin,
Celozrnný mňam chlebík,
Rychlý žitný chléb,
Těstoviny s cuketou,
Ciabatta se ztraceným vejcem,
Sýrové krokety,
Zapečené brambory s bylinkami,
Chléb Vysočina,
Čínské nudle,
Květákové placičky,
Kynuté trojlístky,
Jablkové knedlíky,
Pečený sýr,
Šafránové rizoto,
Cuketa v sýrovém těstíčku,
Rýžový pudink,
Lúčenecký bílý chléb,
Vaječná omeleta s uzeným sýrem a pažitkou,
Balkánské taštičky,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.