Špaldový podmáslový chléb velký
Ingredience
500 ml podmáslí
2 lžíce oleje
2 a půl lžičky soli
1 a čtvrt lžičky cukru
200 g pšeničné celozrnné mouky
250 g špaldové mouky
175 g žitné chlebové mouky
2 lžičky kmínu
1 a čtvrt lžičky sušeného droždí
1 lžíce pšeničných otrub
2 lžíce semínek (slunečnice, dýně, sezam,...)
Postup
Suroviny vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Celozrnný - velký - střední kůrka. Otruby a semínka přidáme až po zvukovém signálu.
Podobné recepty:
Těstoviny s rajčaty a bazalkou,
Obyčejný chléb se zrníčky,
Amoletový dort s rajčaty,
Marinovaný lilek,
Kedlubny dušené na smetaně,
Sýrové špecle,
Brambory zapečené se sójovým granulátem,
Bramborové tvarožníky,
Zelňáky,
Sýrové tyčky,
Špaldový celozrnný bochník,
Květákové placičky,
Salát z kuskusu s fetou a avokádem,
Savojský quiche,
Smažená cuketa,
Bramborák jako příloha,
Špaldový jogurtový chléb,
Fazole s těstovinami z Neapole,
Bretaňské fazole,
Bramborové dukátky,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.