Špaldový podmáslový chléb velký
Ingredience
500 ml podmáslí
2 lžíce oleje
2 a půl lžičky soli
1 a čtvrt lžičky cukru
200 g pšeničné celozrnné mouky
250 g špaldové mouky
175 g žitné chlebové mouky
2 lžičky kmínu
1 a čtvrt lžičky sušeného droždí
1 lžíce pšeničných otrub
2 lžíce semínek (slunečnice, dýně, sezam,...)
Postup
Suroviny vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Celozrnný - velký - střední kůrka. Otruby a semínka přidáme až po zvukovém signálu.
Podobné recepty:
Domácí langoše,
Podmáslový špaldovo-žitný chléb,
Těstoviny s rajčaty a bazalkou,
Cibulový se slaninou,
Grahamový chléb se semínky,
Halušky s brynzou,
Pikantní pečená cuketa,
Rychlé plněné placky,
Brambory na smetaně,
Bretaňské fazole,
Grahamový se sojovou moukou,
Brambory se sýrovou omáčkou,
Zelňáky,
Hermelín,
Celozrnný pšeničný bochník,
Zapečené brambory s bylinkami,
Bramborák jako příloha,
Špaldový podmáslový chléb velký,
Smažená cuketa,
Obyčejný chléb se zrníčky,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.