Špaldový podmáslový chléb velký
Ingredience
500 ml podmáslí
2 lžíce oleje
2 a půl lžičky soli
1 a čtvrt lžičky cukru
200 g pšeničné celozrnné mouky
250 g špaldové mouky
175 g žitné chlebové mouky
2 lžičky kmínu
1 a čtvrt lžičky sušeného droždí
1 lžíce pšeničných otrub
2 lžíce semínek (slunečnice, dýně, sezam,...)
Postup
Suroviny vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Celozrnný - velký - střední kůrka. Otruby a semínka přidáme až po zvukovém signálu.
Podobné recepty:
Pšenično-žitný celozrnný bochník,
Cuketová pánev,
Rýžový pudink,
Opečenky z kolínek,
Kari čočka,
Těstovinové lečo,
Květák v pivním těstíčku,
Těstoviny se špenátem v sýrové omáčce,
Špagety se třemi druhy sýra,
Kynuté trojlístky,
Podmáslový špaldovo-žitný chléb,
Cuketové lívanečky,
Šoulet,
Chléb Vysočina,
Grahamový s rozmarýnem,
Jurův podmáslo-jogurtový chléb,
Sýrové tyčky,
Rychlý pšenično-žitný chléb,
Cibulové placky,
Aglio Olio e Peperoncino,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.