Bylinkové brambory
Ingredience
1 kg brambor
100 ml olivového oleje
bylinky (např. rozmarýn, tymián, oregano, ...)
1 lžička soli
2 lžičky sušeného česneku
Postup
Bylinky nadrobno posekáme, a smícháme s olejem, solí a česnekem.
Brambory oloupeme (nové stačí omýt), nakrájíme na kolečka a ve větší míse důkladně promícháme s ochuceným olejem.
Směs přesypeme do pekáče, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 45 minut při 220°C.
Podáváme jako přílohu k masu nebo jako samostatný pokrm s mlékem či podmáslím.
Podobné recepty:
Špaldový podmáslový chléb velký,
Otrubové slané pečivo,
Kokosový chlebík,
Bylinkový chlebíček,
Těstoviny s rajčaty a bazalkou,
Špagety Viva Italia,
Omeleta s houbami,
Pšenično-žitný chleba,
Pšenično-žitný celozrnný bochník,
Chléb s ovesnými vločkami,
Jihočeské zelňáky vegetariánské,
Tortellini s rajčaty,
Pečený sýr,
Podmáslový špaldovo-žitný chléb,
Noky čtyř druhů sýrů,
Rychlý česnekový chléb,
Grahamový s rozmarýnem,
Grahamový chléb se semínky,
Míchaná vajíčka se zeleninou,
Bramborové suflé s bylinkami,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.