Bylinkové brambory
Ingredience
1 kg brambor
100 ml olivového oleje
bylinky (např. rozmarýn, tymián, oregano, ...)
1 lžička soli
2 lžičky sušeného česneku
Postup
Bylinky nadrobno posekáme, a smícháme s olejem, solí a česnekem.
Brambory oloupeme (nové stačí omýt), nakrájíme na kolečka a ve větší míse důkladně promícháme s ochuceným olejem.
Směs přesypeme do pekáče, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 45 minut při 220°C.
Podáváme jako přílohu k masu nebo jako samostatný pokrm s mlékem či podmáslím.
Podobné recepty:
Noky čtyř druhů sýrů,
Krokodýl,
Omeleta s houbami,
Kari cuketa s tofu,
Chléb s česnekem,
Špaldový ořechovo-rozinkový chléb,
Cuketové lívanečky,
Ciabatta se ztraceným vejcem,
Chléb se šalvějí a semínky,
Hrachové placky s brokolicí,
Zahradníkovy tousty,
Cuketa v sýrovém těstíčku,
Domácí langoše,
Smažená cuketa,
Švestkové knedlíky v bramborovém těstu,
Halušky s brynzou,
Bramborové tvarožníky,
Cibulový se slaninou,
Chléb Vysočina,
Kapustový prejt,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.