Šťouchané brambory s pažitkou
Ingredience
1 kg brambor
sůl
kmín
kousek másla
pažitka
Postup
Oloupané a očištěné brambory rozkrájíme na čtvrtky, zalijeme vodou, osolíme, okmínujeme a uvaříme doměkka. Vodu slijeme, brambory trochu rozmačkáme šťouchadlem, přidáme kousek másla a nadrobno posekanou pažitku a promícháme. Podáváme jako přílohu k masu nebo konzumujeme jen s mlékem či podmáslím jako lehkou večeři.
Podobné recepty:
Kari čočka,
Šťouchané brambory s pažitkou,
Vegetariánské ražniči,
Švestkové knedlíky v bramborovém těstu,
Chléb se šalvějí a semínky,
Špenátové placky,
Šnečci se sýrovou náplní,
Pikantní pečená cuketa,
Bílý sýrový chléb,
Bramborák jako příloha,
Lúčenecký bílý chléb,
Česnekový lilek,
Dýňová kaše,
Levné langoše,
Špaldový celozrnný bochník,
Chléb s ovesnými vločkami,
Pivní chléb,
Sýrové kuličky,
Cukeťáci,
Čili špagety,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.